Svart dag

Første feriedag over, og sylten står i press til i morgen. Litt spent på resultatet denne gangen også.

Jeg hadde forresten tenkt å ligge lenge i dag, slik forholdsvis.. Amanda var ikke helt enig, så hun vekte meg, men la seg til å sove igjen når jeg sa godnatt.. Men så hørte jeg Kaos bjeffe etter litt, og det pleier han ikke gjøre, og siden han vanligvis er luftet på den tiden når han er hos oss, så «turte» jeg ikke annet en å stå opp for å lufte han.

Ellers ble det til at jeg stort sett gjorde ingenting i dag, og siden jeg hadde anledning til det, så føltes det helt greit.


I morgen er det Black Friday, kan lese om det her. Det er jo en kjempeflott dag, egentlig.. Men jeg synes det er snakk om black week, black month, osv. Det er ikke lenger snakk om en spesiell dag plutselig (kan ikke huske at det var så ille i fjor), nå tyvstarter mange, noen starter dagen før, andre uken før, noen holder på hele mnd osv.
Det kommer reklame fra her og der, og alle andre steder. Noen har skikkelige avslag, som står veldig godt til black friday, andre har akkurat samme avslagene/tilbudene som ved alle de andre salgene og annet som er i løpet av ett år.
Nå er det jo salg godt som hele året, ikke slik som før da salg og tilbud var det det var.. Salg er salg.. jeg er egentlig bare litt småsnurt over å ikke være der jeg egentlig skulle være i morgen! 😦


Amanda liker ikke tyggebein, fant ett en dag som hun faktisk begynte på (og Kaos avsluttet)

IMG_1725 (640x427) Dette tyggebeinet var annerledes å se på, og ble liksom biter av det når Amanda tygget på det, noe som syntes godt på teppet også..

 

 

4 kommentarer om “Svart dag

 1. Skulle ikke lage sylte du nå, skulle vært 7 mil unna meg du nå! 😦
  Jeg får starte adventsrengjøringen i morgen. Må jo få opp julekjøkkengardiner og adventsstaker til søndag, og da er det like greit å sette igang i morgen. Istedenfor å pakke sekken for en dag med sightseeing og caching. Sukk.

  Liker

  1. Ja, og så sitter jeg her 😦
   Siden jeg skulle være hjemme så tenkte jeg å få gjort så mye disse to dagene, men dagen i dag har av flere grunner bare gått bort i ingenting nesten.
   Jeg må få ordnet til advent jeg også, så får se imorgen, eller noe slik..

   Liker

   1. Tror ikke jeg kommer til å tilgi NSB for dette altså.
    Man trenger sånne sløve ikke-gjøre-noen-ting-dager innimellom. Skal ikke garantere at jeg får gjort så mye denne langhelgen heller, men planen er ihvertfall der, så får vi se om den blir gjennomført eller ikke.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..