Sykedag

Ble en hjemmedag i dag, og det føles veldig bra, men lurer på om jeg egentlig skulle ha gjort det i går isteden.. men uansett, litt tabletter og en sofa gjør nytten, og jeg føler meg bedre. Ikke så rart siden jeg har gjort minimalt.


Amanda har måtte spist og drukket på kjøkkenet en del siste tiden, og pga søl og slubbing har hun hatt et håndkle under mat/vannkopper. I dag hadde jeg alle kopper til vask, og håndkleet ble liggende, en stund 😛

 

IMG_1530 (640x362)

Amanda rydder opp selv hun.


Når man ikke er helt i form så er det viktig å kose seg (og glemme at det var rødspette og ovnsbakte grønnsaker i kantinen på jobb i dag!) Så jeg «laget» dessert for en gangs skyld

IMG_1534 (640x612)

 

Ellers har jeg «rotet» til med bloggen og slik.. er liksom ikke 100% fornøyd slik den ble i kveld, men får se på det litt, slik senere. Teamet er jeg veldig fornøyd med, er vel det jeg har hatt lengst.

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.