Uskyldigheten selv

Gikk inn på bloggen for å skrive et nytt innlegg, og der var det en del nytt med oppsettet, igjen.. Noen ganger er det bare små forandringer, som jeg knapt nok legger merke til, og så er det de gangene jeg blir sittende å se litt før jeg trykker. Men det ser egentlig veldig greit ut denne gangen, også 🙂


 

Har vært en lang dag, og jeg er fremdeles ikke helt i form.. Jeg har slappet av på sofaen store deler av kvelden, med Amanda i andre enden av sofaen. Når jeg sto opp igjen så benyttet hun anledningen til å legge seg på mitt «slumre» teppe. Jeg prøver egentlig å ha ett teppe for meg selv, som hun ikke får slafse på, men det skjærer seg fort. Putene prøver jeg å holde unna henne også, ellers så forsvinner glidelås og lignende..
Amanda er en racer etter alt av knapper, lisser, og slik som liksom «skiller seg ut». Sitter man i sofaen med en skjorte med f.eks knapper, så kan du være sikker på at hun prøver å snike seg til å spise knappene.. og hun gjør det på en slik måte at man ikke forstår hva som skjer før det er for sent.

IMG_1408 (640x427)

Hun ser jo så søt og uskyldig ut..


 

Divinedog har forresten salg på en del fra Hurtta nå, varene finnes her

 

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: