Så snøen skvatt

I dag har vi hatt fagdag/nettverksmøte, veldig interessant. I morgen er det et lite møte også, greit med et lite avbrekk i jobben.
Har mye å gjøre på jobb i morgen, men siden jeg blir nesten alene på hele skolen så går det veldig «slag i slag», veldig enkelt. Ikke til å komme fra at det kan bli litt dødtid når man er renholder på en skole, og så veldig ofte mye å gjøre mellom de tidene man ikke får gjort så mye.. Så lenge man jobber på dagtid i normal arbeidstid vil det ofte bli slik. Jeg er vant til det, og trives bra med det. Nå på vinteren er jeg uansett på jobb noe lenger enn jeg «må», noe som gjør at jeg får litt roligere dag.


 

Når jeg gikk fra kommunehuset til senteret etter jobb i dag, så kjente jeg at det hadde blitt kaldt. I morges var det vel 1-3 kuldegrader, når vi kjørte hjem var det 8 kuldegrader, og nå i kveld er det 10 kuldegrader. Heldigvis er det kommet litt snø, det hjelper litt på kulden, og på «mørketiden».


Amanda har plutselig funnet ut at hun skal vekke meg om natten nå, men heldigvis er det nok å snakke til henne og si det er natt.. og så godnatt! Og da legger hun seg bare til å sove igjen, heldigvis gjør jeg det samme. Hvis ikke tror jeg hun hadde flyttet midlertidig en periode om natten.


 

IMG_1518 (640x427)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.