Lek, bruksanvisning og en eksplosiv madrass

Det var ikke småtteri til overskrift heller, så får ta det i rekkefølge her.

Før helgen kom boken jeg bestilte tidligere i høst, nå strikker jeg ikke så mye lenger, men når jeg først skal strikke noe (annet enn ullsokker) så må det være noe som jeg har virkelig lyst til å strikke.

I vinter ble Wiolakofta veldig populær (den har egen fb-gruppe også) oppskriften var i Familien, og ble etterpå å få kjøpt på Ravelry. Nå i den nye boken til Wiola «Lek med tradisjoner» er det tre forskjellige wiolakofter, en av de er wiolakofta til barn. » Røverkofta» og «Lillokofta» er to av flere andre kofter som er med. Det er også en del tilbehør, Wiolastakk og mye annet. Boken kan virkelig anbefales 🙂

lek med tradisjoner


Så var det bruksanvisning.. jeg har lært at det er en fin ting å benytte seg av. Men i dag så tenkte jeg «hvor vanskelig kan det være»? og satte i gang.. Etterhvert så begynte jeg å lete etter en bruksanvisning, og da gikk alt så mye bedre. Hva jeg drev med? Den nye symaskinen jeg kjøpte meg i fjor.. Nå skulle jeg sy et dynetrekk bare (det bare revnet…) har mer å sy, men må finne litt ut av hvordan jeg bruker maskinen.
Da jeg hentet fram symaskinen fra «boden» i dag, så løp Amanda bokstavelig foran meg fram til kjøkkenet, hun var skremt.. Om det var synet av symaskinen, den er ikke så ofte framme.. eller om hun husker syhumøret mitt. For å være sikker så tok jeg fram den gamle maskinen også, som ikke virker..
Den gamle maskinen bar jeg ned i kjelleren etterpå, så får den stå der.. og den nye står på kjøkkenbordet til jeg blir ferdig, mangler bl.a nål. Fikk nå et helt dynetrekk igjen da, ikke så verst det heller, på en ettermiddag.


Så var det den eksplosive madrassen, jeg vet ikke hva som har skjedd, men det var mange madrassbiter på soverommet når jeg kom hjem.. og ene teppet som hadde vært der var i gangen.. det andre teppet lå under sengen vår. Amanda visste ingenting, hun hadde bare ligget å sovet hun.


Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.