Pris på hundeutstyr

Har kjøpt litt diverse «hundeutstyr» siste tiden. Og har prøvd noen andre nettbutikker enn de jag har prøvd før, med et bra resultat, egentlig.
Priser varierer på alt, også hundeutstyr. Og denne gangen sjekket jeg priser nøye..
Kobbel er jo noe vi har hatt et stort forbruk av her.. men det har jo heldigvis gått seg til siste årene, skulle nå bare mangle. Jeg har funnet ett som jeg er svært fornøyd med, det finnes i mange lengder, og jeg har det på 4 meter til Amanda, i grønt.. Nå kjøpte jeg ett til, i blått.. Kobbelet jeg snakker om er «Baggen kobbel»

baggen kobbel

Når jeg tenker etter har vi hatt ett i helsvart også, men det fungerer ikke så bra lenger..
Kobbelet er langt, man kan «korte» det inn, legger man det dobbelt så blir det et kobbel på 2 meter.
Så var det prisen, disse er ikke så veldig billige, men jeg synes de er verdt prisen, når de ikke bare ramler fra hverandre (rart hvor mye som bare faller fra hverandre, «eksploderer» og blir ødelagt i et hjem med en hund i.. Nå skal jeg ikke klage så mye på Amanda, jeg vet stort sett hva som kan finne på å eksplodere osv i hennes nærvær, så tar forhåndsregler.. )
Jeg fant de til vanlige priser.. men var heldig og fant en nettbutikk som hadde 4 meter til 280 kr! Ellers så var prisen helt oppe i 529 kr, litt stor forskjell.

Jeg kjøpte også et nytt «Soggy Doggy» teppe, har det største i yttergangen, og det gjør virkelig nytten sin. Jeg har ønsket meg ett i den andre gangen også, men de er dyre, så det har ikke blitt noe av. Jeg så egentlig etter noe annet, når jeg plutselig så at nettbutikken jeg var inne på hadde de største Soggy Doggy mattene (150 x 90 cm) inne til 395 kr, halve prisen av hva de koster til vanlig. Men der hadde jeg nok litt flaks..

soggy doggy matte

De finnes uten motiv på også..

Jeg skulle egentlig legge ut et annet innlegg i kveld, men humøret var ikke slik at det gikk så bra! Men, det kommer, etterhvert..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.