Logging og lagring

Tenk, jeg er ferdig med å logge! En veldig god følelse kjenner jeg. Jeg hadde glemt å notere to cacher også.. og så fikk jeg logget en fra tidligere i høst, som jeg hadde hoppet over, fort gjort.

Vi har ryddet ut av Mystery i kveld, nå blir det ikke tur før tidligst til påske, tror jeg.. Neida, det blir nok ikke det. Ikke sikkert det blir noe i påsken heller, kommer veldig an på værutsikter, og hvilke planer vi legger.. Men nå skal ihvertfall Mystery til lagring til neste år.
Med erfaring fra påsken i fjor så vet jeg en ting vi skal ha før en ny påsketur, en spade! Har en liten liste (som garantert blir lenger) over forskjellig vi skal ha før eller underveis i ny bobilsesong. Vi skal blant annet ha navnet på Mystery i front 😀
Jeg «må» finne søppelposer som passer i søppeldunkene i bilen, som ikke lukter lavendel *grøss*

I går kveld når jeg la meg så var et 10 plussgrader, i morges når jeg sto opp så var det 10 plussgrader, det føles så bra med slik vær nå i november, vinteren blir så mye kortere for hver uke med slik vær.

4 kommentarer om “Logging og lagring

   1. Blir nok ikke mange funn på meg resten av året heller, ikke nok til å ta deg igjen vil jeg tro 🙂
    Jupp, jeg vil anslå at det blir ihvertfall et 20-talls funn på deg bare på én dag på den turen, og så kommer jo det du tar på egen hånd i tillegg 😀

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.