Kaldt mæssom

Ikke før skrevet om kulde og hvor glad jeg var over at det var plussgrader, så vart det minus igjen.
Jeg skulle egentlig sykle på jobb i morges, men så trengte jeg ikke likevel, så da syklet jeg.. Grunnen til at jeg syklet var at jeg da kunne ligge litt lenger, en dag. Hadde ikke med sykkel på jobb i går, så da kunne jeg like gjerne jobbe litt lenger, så fikk gjort unna det jeg måtte gjøre for å begynne noe senere i dag.
Da jeg sto opp i morges, etter Tore hadde reist så begynte jeg å lure litt på hvor lurt det var.. det var -6.6 grader (såpass tidlig på vinteren med minusgrader, da er desimaler viktige) Men det var jo bare å kle på seg, skal ikke si så mye om -6 grader, må ha noe å klage på senere når det kulden kommer..
Siden jeg var så godt i gang med sykling.. så syklet jeg hjem igjen også, da ble det over 1 mil på sykkel i dag, puh!

Vi gikk tur «sammen» i dag også, med hundene. Det gikk like bra i dag, så nå tror jeg Amanda pønsker på noe, nekter å tro at hun har snudd så om og overhode ikke bryr seg. Hun har all verden med tid, og bruker mye tid på snusing, titte og overhode ikke bry seg med Kaos, hun bryr seg så lite at jeg venter bare på hva som skal skje..

Nå er det allerede blitt kuldegrader (6 stk), så jeg skal ikke sykle i morgen tidlig, får heller komme meg opp litt tidlig.. men nå er det CIA 🙂

IMG_0971 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.