Alarm

Jeg bruker alarmen på mobilen en del, ikke bare til vekking men også for å huske ting, stort og smått.
Post-it lapper er også veldig greit, men en alarm på mobilen (eller kjøkkenur) er i noen tilfeller litt bedre. Men noen ganger er det ikke problemfritt med en slik alarm..
Alarmen på mobilen startet i kveld, og det var selvsagt ikke noe notis eller navn på alarmen.. Når jeg skal stille inn alarmen til noe spesielt så legger jeg ofte inn hvorfor, men ikke alltid. Og jeg husket faktisk at da jeg satte på alarmen så tenkte jeg at dette trengte jeg ikke ha på noe «navn», for husket jo hvorfor.. Det gjorde jeg ikke! Vil si etterhvert så demret det heldigvis litt, men jeg burde lære av det, er ikke første gangen. Det har faktisk skjedd at jeg ikke har klart å komme på hvorfor alarmen har stått på, en litt småekkel følelse, for det var jo sannsynligvis en god grunn til at alarmen sto på.


Ble ingen tur på hundene i kveld, og blir nok ikke tur på de sammen i helgen heller, får ta det igjen etter helgen.
I morgen er det jo fredag, og gleder meg til en «urolig» helg 😀

I dag ble det ingen middag, så ble varm kveldsmat..

IMG_0975 (800x628)

Suppen smakte ærlig talt ikke så godt.. så ble noen brødskiver etterpå 😛

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..