Litt mer hyling, og kulde

Kjære vene.. tenkte jeg da vi kom ut i kveld og skulle gå tur. Amanda begynte å hyle med det samme hun kom ut på trappa, hun hylte og bar seg siden hun oppdaget Kaos ute her, han skulle også gå tur, og det var Tore som gikk med han.
Heldigvis sluttet Amanda å hyle når vi begynte å gå. Når vi kom over veien skulle Amanda «ta» kobbelet sitt, men siden hun ikke fikk lov til det så fant hun ut at hun skulle oppføre seg «pent» isteden.
Vi gikk «sammen», og det gikk så bra! Kaos bryr seg overhode ikke om Amanda, og nå var Amanda overraskende lett å ha med å gjøre når vi gikk «sammen». Hun hadde tid til å stoppe opp og snuse på alt annet, se etter annet og bare stå der. Jeg måtte faktisk mase på henne for at vi skulle gå noen ganger, så vi ikke skulle bli hengende etter for lenge.
Det er så reprise av Kaos og Chakira, men da motsatt, den gangen var det Kaos som var et mareritt å gå med, og som jeg irriterte meg over han.. 😆
Men Kaos var bare unghunden den gang, Amanda er tross alt voksen… og skulle være alt for gammel til å gå slik å terge.
Jeg håper virkelig at hun skal klare å gå sammen med Kaos uten noe tull, vi får fortsette å gå «sammen» en stund, og ikke hver våre turer.

IMG_0841 (800x533)


Leser at det er meldt om en ekstrem kald vinter i 2015/16, det skal bli interessant. adressa.no skriver bl.a
«…Særlig vinteren 2010/11 var ekstrem. Da ble det målt under – 15 grader i totalt 14 døgn og under – 20 grader i seks dager i januar og februar med – 24,3 grader 23. februar som det kaldest.»

-20 grader er jo ikke kaldt.. men tror det var hakket kaldere her den vinteren ja.
Nå har vi hatt kjempeflott vær en tid, stille og rolig, og ikke noe nedbør. Gradene har vær så som så.. men hva gjør vel det i oktober, så lenge det er pluss så er jeg fornøyd nå 🙂

Nå hjelper vel ikke varmepumpen så veldig mye når det blir ekstrem kulde, men vedskålen er helt full, så tror ikke der blir noe problem.
Får bare vente å se, får jo ikke gjort så mye annet.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.