Hyling, snerring og syk bil

Spiste litt for mye middag i dag, kjøttkaker i brun saus, poteter, surkål og tyting. Det er så godt med «slik» middag en og annen gang. I morgen blir det noe annet.. Blir ikke «skikkelig» middag til hver dag, men siste tiden har det blitt ofte 😀
Det gjør seg med middag igrunn, bare man begrenser seg litt..


Hyling og skriking ja.. Våknet av at det var noen merkelig lyder på soverommet i natt, tok meg noen sekunder å forstå at de kom fra sengen ved siden av meg, og der ligger Amanda. Hva hun drev på med vet jeg ikke (og mørkt var det også), jeg er vant til at hunder drømmer og har både lyder og bevegelser deretter, noen ganger mer intens.
Amanda måtte ha hatt et skikkelig mareritt i natt, hun hylte, snerret og sengen hennes ristet nesten. Når jeg snakket til henne og tok på henne så knurret hun i to sekunder «til meg», før hun våknet. Så ristet hun seg litt, og sov videre.. hunden sin det.
Jeg håper hun ikke drømmer at hun slåss noen gang.. de gangene hun er veldig urolig så strekker jeg jo bare ut hånden og tar på henne, og da roer hun seg ned, det gjør hun neppe om hun er midt i en kamp en gang.., da blir jeg sikkert en av deltakerne, ihvertfall til hun våkner.

En liten ettermiddagslur i dag

IMG_0965 (800x533)


Vi har en bil som ikke er helt bra, håper den er bare litt småsyk.. skal ha den til bilsykehuset i slutten av uken, så får vi håpe det beste. Vi har jo den andre bilen i mellomtiden, så Kaos fikk kjørt bobil igjen i dag. Når jeg kom inn i bilen i ettermiddag var Kaos allerede på plass, og snuten stakk pent ut gjennom gitteret, litt annerledes snute på han enn på Amanda.. vil like å se henne får snuten gjennom der 😛
Kaos er forresten ikke så rent lite ertelysten noen ganger, her er bilde fra forrige uke

jamthund

2 kommentarer om “Hyling, snerring og syk bil

  1. Jeg tar aldri på en hund som drømmer sånn. Synes jeg det høres for ille ut, sier jeg navnet til hunden eller lager litt forsiktig bråk på en eller annen måte, sånn at de våkner. Men det skjærer i mammahjertet når de holder på sånn, for man vet jo aldri om de er fornøyde med drømmen eller redde.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.