Snø, julebrus og julemarsipan

Så ble det plutselig søndagskveld 🙂

Dagen i dag har vært brukt til vanlige hverdags gjøremål, ikke noe hverken spennende eller morsomt.

Amanda fikk vært ute og lekt seg litt, mens jeg tok opp hundemøkk. Tror jeg må ta opp igjen litt oftere nå, kjedelig med hundemøkk under snøen. Snart midten av oktober, så da kan jo snøen komme når tid som helst… Jeg klarer meg godt uten snø helt til desember jeg, men er veldig koselig med snø i adventstiden synes jeg.
Ser ut som noen allerede har startet med jul.. julemarsipan og julebrus er jo de tingene som kommer tidlig i butikker, og som alltid så kommer også de som ikke liker at dette kommer så tidlig. Jeg forstår det på en måte, men samtidig så er det noe med etterspørsel.. butikkene hadde neppe tatt inn dette så tidlig om det ikke hadde solgt, så «vi» kan vel takke oss selv 😀

Har fått vasket unna mye hundedyner og tepper igjen i dag, greit å få tatt mye av det som har vært i bilene nå før vinteren. Utrolig til lukt som blir etter en stund av slike klær.

boerboel

2 kommentarer om “Snø, julebrus og julemarsipan

 1. Jeg kjøper ikke sånne juleting før tidligst julegateåpningen(helt i slutten av november)/1. advent. Så det er ikke MIN feil at butikkene setter det ut for salg så tidlig! :p
  Nå har jeg hatt to sløve søndager på rad, og nå er jeg lei. Til helgen MÅ jeg finne på noe, ellers blir jeg koko og overvektig (ja, jeg spiser godis når jeg kjeder meg 😉 ).
  God kveld! 🙂

  Liker

  1. Hehe, jeg må innrømme at jeg kjøper julebrus og kanskje marsipan (har egentlig ikke så ille lyst på slik marsipan lenger..) lenge før jul, men er nok med en smak, så venter jeg til jul. Er slik med sylte og mye annet også, det hører julen til 😀
   Ikke bare du som spiser godteri når du kjeder deg, jeg gjør det forøvrig ellers også, til alle sinnstemninger 😆
   God kveld til deg også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.