Planer i vasken, igjen

Legger planer, som ikke blir noe av, igjen og igjen. Ikke uten grunn at jeg sjelden skriver om planer før de er begynt på.
Nå i helgen skulle vi bort, men det ble ikke noe av, hadde til og med hundepasser hele helgen! Så skulle vi bort en tur i dag, og en annen tur i morgen, som heller ikke ble/blir noe av. Nye planer ble lagt, og plutselig var ikke de gjennomførbare heller.
Til slutt tok jeg med Amanda på en skogstur i dag, og vi hadde over to timer i skogen, en veldig fin tur.
Vi startet med å gå oppover og videre oppover, slik at vi kunne gå bare bortover til slutt, en veldig grei måte å gå på. Når vi gikk bortover så oppdaget jeg plutselig noe mørkt foran meg på «stien» når jeg så opp. Det tok meg to sekunder å forstå at det var en elg som sto der, den sto helt rolig og hadde tydeligvis stått der litt også, nesten så jeg mistenkte den for å stå å vente på oss.. Utrolig nok så så ikke Amanda elgen, fatter ikke hva det er med den hunden. Og før jeg rakk å bekymre meg noe mer om hva jeg skulle gjøre (jeg var såpass nærme at alternativet var ikke å fortsette forover) så snudde elgene (jepp de var flere) og tok avsted i et voldsomt tempo, det dundret nedover skogen. Til å stå så rolige å bare se på oss, så var det en voldsom reaksjon, men kan jo være pga det er jakt at de er mer skvetne av seg også.
Men, når de først tok avsted, da reagerte Amanda, og hun fikk lov å gå «etter» de en stund. Det var forøvrig en ku med to kalver..
Vi så heldigvis ikke mer til de, og gikk etterhvert hjemover igjen.

DSC_0002(2) (450x800)

Tror det er en hund som kommer til å gå på en smell til våren/sommeren.. det er strømgjerde oppi skogen her, ikke så langt oppi og vi har ikke problem med å gå der når det er strøm, går helt greit.
Nå er det ikke strøm på den lenger, og det vet Amanda også, tydeligvis.. hun fant det ut på forrige tur vi var på. Ikke går hun under eller over trådene, hun bare går.. nesten som hun hverken ser eller merker noe til de, noe hun må gjøre selv om det ikke er strøm der. Håper hun har glemt dette til sommeren. Hun har aldri fått strøm på slike gjerder, jeg pleier å passe godt på henne, men noen ganger er hun litt for rask.

Hva jeg skal gjøre i morgen? Har ingen anelse, og ikke gidder jeg legge planer heller 😛

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.