Fødselsdag, og logg

I dag har verdens beste og flotteste mann fødselsdag ❤

IMG_9632 (800x484)

IMG_0938 (800x727)

.

Det blir ikke så mange logger denne tiden, men det kommer nå en og annen nå og da. Det er som tidligere, noen mer utfyllende enn andre. Jeg er som jeg har skrevet tidligere, glad for (nesten) alle loggene, uansett hvor mye eller lite som står i de. Men det er ikke til å komme fra at noen logger «gir» litt mer enn andre, slik med noen jeg fikk i dag, der det blant annet står

» Hele feriens höydepungt var turen rundt Aursjön. Her kunne vi vandre i fred og ro, nyte naturen med alle sanser og plukke cacher med jamne mellomrom. Livet kan nok ikke bli bedre….TUSEN TAKK»

Dette er fra Aursjoen, en serie med cacher på fjellet, og et sted jeg liker veldig godt, så er veldig moro når andre skriver så positivt om et slik sted 🙂

2 kommentarer om “Fødselsdag, og logg

  1. Hipp hurra til mannen her også 🙂
    Nå har jeg jo logisk nok ikke tatt cachene der oppe, men jeg skriver under på at det er en opplevelse å gå der oppe, og jeg tror jeg kommer til å gå den runden hver gang jeg er på besøk hos dere. Vakkert på alle mulige måter!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.