Hverdag

Etter en litt slitsom start på dagen så kom den seg utrolig mye, og har vært bra 😀
Gikk en liten tur med Amanda, litt på impuls, en av «rundene» vi ikke har gått på lenge, så nesen ble flittig brukt, den andre enden også… viktig å fortelle at man har vært der.

Har vært litt vind i dag, men tror det skal øke på til i morgen/fredag, kuling er litt verre. Heldigvis har jeg ikke noe ute som kan blåse avsted, tror jeg.

Jeg har spist middag, i dag også. Og etter å ha vært alene så mange dager er det rart at ikke pommes frites har stått på menyen tidligere. Ble sen middag i dag, og Amanda lå å sov på soverommet. jeg listet meg nærmest bort til fryseskapet og åpnet det forsiktig, for så å lirke posen med pommes frites ut, og da sto Amanda klar 😆
Kan vel innse at det var litt dumt å begynne å gi henne en pommes frites hver gang jeg åpnet pakken, hun elsker det, men hun hadde jo spist om det så var sitron hun fikk.

Jeg har forresten fått strøket og hengt opp gardinene i stuen igjen, det tok da ikke så mange dager.. De gardinene skulle snart ha vært skiftet ut (slik ca noen år siden) tør ikke nevne hvor gamle de er, men de er jo veldig nøytrale da..
Fikk ånden over meg å fikk strøket noen andre klær også, kjedelig å ha de liggende.

Jeg har gått å trodd gang på gang at det er lørdag i dag, veldig godt når jeg da kommer på at det bare er onsdag.
Jeg trives veldig godt i jobben min, men en av de tingene som er godt med å ha en jobb er ferier :mrgreen:

IMG_0851 (800x533)

3 kommentarer om “Hverdag

 1. Vi har også et pommes frites-monster i hus! Han skal ha både frossent og stekt (når den er kald). Men han får ikke mange, altså 🙂 I tillegg er han helt vill etter kokt spaghetti og wraps 🙂
  Helt enig med deg, det er godt å ha ferie på ordentlig! Nå er i dag en sånn vet ikke helt hvilken dag det er i dag-dag for meg, for jeg var på jobb i 3 timer for å få gjort noe jeg måtte, så kjørte jeg noen ærender, og så var jeg hjemme klokka 13, 3 timer før jeg pleier å være hjemme etter jobb. Så egentlig er det en vanlig dag, men samtidig er det en helgedag. Uansett: nå har jeg også ferie! 😀

  Liker

  1. Amanda får alltid kald også, etter maten, men ikke når jeg er alene.. så du kan jo gjette på hvem som gir henne 😛
   Amanda får alltid rester etter at noen andre i huset har spist ferdig, men jeg er så gnien på maten min at det ikke kommer på tale 😛 Amanda prøver seg med å ligge inntil meg, eller være klar, men det blir ikke noe utav det.

   God ferie til deg, håper du får tatt en flott tur i løpet av disse dagene.

   Liker

   1. Det er stort sett ikke jeg som gir Nairo heller 😉
    Takk! Det blir nok ikke noen lang skogstur, som jeg drømte om, men det ser ut som det kan bli en kjøretur. Skal bruke dagen i dag på å vaske klær og prøve å planlegge en runde 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.