Sengemas

Soveromsmas eller sengemas, jeg vet ikke hva som er mest riktig.. Men det har vært litt mas om at jeg skulle ha lagt meg siste kveldene.
Amanda liker tydeligvis ikke å ligge alene når det blir sent på kvelden, ikke bare det, hun liker ikke at vi alle ikke legger oss likt heller. Aller helst skal vi legge oss alle sammen før det blir for sent på kvelden 😆
Hun går å legger seg på soverommet, men så kommer hun fram igjen, ser på den som sitter oppe, noen ganger snur hun å går tilbake til soverommet, eller hun flater ut på gulvet og sukker dypt.. eller hun kan komme å legge seg i sofaen, for en tid. Så går hun på soverommet igjen, og slik fortsetter det. Blikket og sukkingen hennes er mildt sagt talende, men hun får som oftest bare drive på. Når vi endelig legger oss så sukker hun også dypt, og sover!
Nå har det vært litt enkelt siden jeg og henne har vært alene en stund, da trenger hun ikke å forholde seg til flere enn en person.

Fra i går kveld

IMG_0826 (800x533)

Men hun er jo veldig god også da, kommer imellom å legge hodet sitt på låret, eller på skulderen (merkelig hvor tungt et hode hun har..) og da skal hun ha kos, legg merke til skal.. Når man er så liten og søt er det jo ikke så enkelt å si nei.

Som jeg har nevnt noen ganger, Amanda liker ikke vind. Og i kveld trodde jeg vi kom til å bli ute her.. tenkte det var greit hun var på do før det var for sent, men det var ikke bare bare. Det bråkte fra alle steder pga vinden, og når det da også er mørkt så ser man jo ikke hva som bråker. Heldigvis ordnet det seg til slutt, og vi kunne gå inn igjen.

Har et lite jubileum i dag, fikk jeg beskjed om.. 4 år med denne bloggen i dag, litt morsomt. Men det siste året har gått fryktelig fort, synes nemlig ikke det er lenge siden jeg satt å skrev at det var 3 år, for ikke å snakke om når jeg begynte.
Mye har skjedd på disse årene, veldig mye. Litt rart å tenke på, for 4 år er egentlig ikke så veldig lang tid.

Jeg og Amanda sov lenge i morges, helt til syv.. må jo passe på når vi har fri. Har et håp om å sove så lenge i morgen også 😀

6 kommentarer om “Sengemas

 1. Nairo følger stort sett meg når det gjelder leggetid (jeg legger meg alltid først, uansett om det er hverdag eller helg), og Eileif når det gjelder ståopptid (han sover alltid lengre enn meg). Av og til blir han nede selv om jeg går opp og legger meg, andre ganger blir han med meg ned når jeg står opp, men begge deler hører til sjeldenhetene.

  Gratulerer med bloggjubileum! Tiden går så vanvittig fort! Tenk, vi har kjent hverandre siden før denne bloggen, siden før jeg giftet meg. Er det siden før Nairo også? Jeg husker ærlig talt ikke akkurat når vi ramlet innom hverandre.
  Satt akkurat og tenkte før jeg leste innlegget ditt at jeg vet årsskiftet ønsket å bli en flinkere blogger, å blogge litt oftere igjen. Men jeg klarer ikke for mitt bare liv å finne på noe vettugt utifra hverdagene mine. Står opp, drar på jobb, drar hjem, spiser middag, sitter ved pc’en eller foran tv’en, går og legger meg. Kan ikke tenke meg det er spesielt interessant å lese om.

  Liker

  1. Amanda følger meg når hun står opp, men det kan nok ha med at det er jeg som ordner frokosten hennes, og lufting om morgenen.
   Takk, ja skal si tiden går fort ja. Husker bryllupet ditt 😀 Men var nok etter Nairo, om jeg ikke roter nå. Jeg er egentlig håpløs med tid, kan bomme grovt begge veier.
   Men du ser jo at jeg ikke alltid blogger om så mye vettugt, haha 😛
   Jeg har kanskje en litt annerledes blogg enn deg, litt mer «rotete», og innleggene blir ofte til underveis når jeg skriver.
   Jeg føler jeg skulle hatt litt mer tid til bloggen noen ganger, men den blir som den blir. har noen innlegg i hodet, som kommer snart, tror jeg.. De er litt mindre rotete, og mer slike «ett tema innlegg», det hender jo at jeg har det jeg også 😀
   Det som er morsomt er jo at trafikken stadig øker, og jeg (det gjør du også hos deg regner jeg med) ser jo hvilke innleg som blir lest mest, hva folk søker etter osv, det er utrolig interessant og spennende. Nå er taggingen så som så i perioder hos meg, kommer litt an på hva jeg gidder og synes er viktig. Selv om jeg synes det er morsomt med mer trafikk, så bryr jeg meg samtidig ikke så mye om det, da hadde jeg skrevet om andre ting..
   Jeg kaller dessuten bloggen min en hverdagsblogg, og er jo det det er, og det er ikke alltid så spennende og interessant 🙂

   Liker

   1. Nairo synes ikke alltid frokost er så spennende, så det er ikke motivasjon nok til å følge meg. Men akkurat i dag har han kommet ned til meg selv om Eileif fremdeles sover 🙂
    Da ramlet vi innom hverandre en eller annen gang i første halvdel av 2011 da, for vi hentet Nairo i januar 2011 og giftet oss i juni 2011 🙂
    Du er mye flinkere og tøffere når det kommer til å blogge om tanker og meninger. Jeg er ikke helt der at jeg føler jeg tør det, ihvertfall ikke om temaer jeg vet mange har meninger om.
    For meg virker det som om du har mye tid til bloggen, du er så flink til å legge ut nye innlegg ofte! Men jeg tror du mener at du vil ha mer tid til å skrive hvert enkelt innlegg, eller?
    Joda, jeg ser statistikken min, men hos meg har trafikken dalt jevnt og trutt de siste par årene, nettopp fordi jeg skriver sjeldent. Og siden jeg synes det er moro med mye trafikk og mange kommentarer (har jo helt dilla på Instagram, jubler når et bilde får over 30 likes!), så burde jo det motivere meg til å skrive oftere. Men jeg blir isteden demotivert og tenker at det ikke er noe vits å legge ut noe når det bare er 20 innom og leser.
    Jeg synes det er moro å lese om ditt hverdagsliv! Du er flink til å skrive om disse småtingene, som å lage mat og hva Amanda gjør da, og alle andre sånne ting. Jeg må bli flinkere til å se de små hverdagsøyeblikkene som noe det er verdt å skrive om 🙂

    Liker

    1. Kan ikke si det samme om Amanda og mat 😛
     Jeg synes det er veldig «moro» å blogge om ting jeg mener mye om, og om andre mener mye om det samme, men ikke har helt samme mening som meg, så synes jeg at det (stort sett) er helt greit, med noen unntak.
     Jeg har aldri vært redd for å uttrykke meg, og bryr meg overhode ikke om at andre ikke mener det samme som meg, eller hva de sier, slik har jeg alltid vært, og er igrunn veldig greit kjenner jeg 😀
     Tja, synes ikke jeg bruker så mye tid med bloggen, men er klart noe blir det. Og noen ganger kan et innlegg bli stående fordi jeg ikke kommer videre, ikke har tid til å fullføre det, osv.
     De enkelt tema innleggene har jeg som oftest tenkt på en stund, noe som ofte er veldig greit, for da klarer jeg å være litt mer moderat.. da kan du jo tenke deg hvordan de vill ha vært ellers 😛
     Jeg er opptatt av at jeg kan stå for innleggene mine, og mange ganger er det mer enn jeg skriver også, ikke alltid det er nødvendig å legge ut alt med det samme, eller noen gang, er alt ettersom hvordan ting utvikler seg.
     Det jeg sliter litt med er ofte selve formuleringen, jeg har en tendens til å skrive mye for å få fram lite, og så var det dette med å skrive seg helt bort.
     Men så vil jeg ikke begrense hvordan jeg skriver for mye heller, for da blir det ikke «meg», og jeg er jo som jeg er på godt og vondt (snakk om klisje).
     Instagram er moro, men jeg ga vel opp der etterhvert, syntes det ble så mye å følge med på. Men har fremdeles profilen der, så man skal aldri si aldri.
     Det hender seg jeg er helt blank når jeg tenker jeg skal skrive et innlegg, og så blir alt bare «rot», da sletter jeg heller bare og lar være å skrive noe den dagen.
     Andre ganger så «gidder» jeg ikke skrive noe, så er veldig opp og ned.
     Og så vet jeg at flere synes det er «moro» å lese om hverdagen, og ikke alt «oppstylet» og «perfekte» hele tiden, så tror det er veldig greit å skrive om hverdagen 🙂

     Liker

     1. Jeg har heller ingen problemer med at folk har en annen mening enn meg, det er jo det som gjør diskusjoner interessant! I tillegg har jeg en god evne til å se en sak fra flere sider. Men det er skittkastinga og det at enkelte ikke klarer å skille person og sak som gjør at jeg kvier meg for å mene sterkt om noe i bloggen. Har gjort det én gang, fikk mye positive kommentarer, men også en del negative. Og er det noe jeg hater, så er det kranglig. Så jeg ligger stort sett unna det der.
      Jeg merker at jeg ikke kan følge særlig mange flere på Insta enn det jeg gjør per i dag, ene og alene på grunn av mitt behov for å få med meg alt :p

      Liker

      1. I forhold til skittkasting så tror jeg på Karma 😛
       Jeg har diskutert litt omkring på grupper o.l tidligere, og har alltid passet meg for å holde det til sak, for å ikke snakke om å holde seg saklig og ikke eksplodere..
       Diskusjoner er helt greit og ofte moro, krangling er ikke det.
       Var nettopp det jeg strevde med på Instagram, det ble for mye/mange å følge med på, det ble slik at det ble «stress» for å rekke, se og kommentere.
       Og nå skal jeg inn å lese et blogginnlegg som jeg så var kommet 😀

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..