Å ta munnen full

Nå er det ferie! Og det kjennes ut som det er på tide, skal bli virkelig godt med noen dager fri.
Når jeg kom hjem i dag var det bare så fantastisk vær, burde så absolutt vært på tur, men jeg orket rett å slett ikke. Synd jeg ikke hadde slik skritteller disse dagene.. det tror jeg hadde blitt et bra resultat, har blitt mye gåing og sykling.

Så, hva skal jeg gjøre de neste dagene? Litt av litt tenkte jeg, nå tar jeg det som det kommer, og skal kose meg maks med Amanda.

Nå har jeg forresten to ganger i løpet av få dager opplevd å se elg ligge på bilhenger, på veien her. Nå er det ingen som skal komme å fortelle meg at elgen lå å sov, den var nok død, skutt!
Tenk at det kryr av folk omkring alle steder i skog og mark som skyter de forsvarsløse (?) søte elgene, kan ikke disse jegerne gjøre som oss andre? Dra på butikken og kjøpe kjøttet der, er et bra variert utvalg av kjøtt av alle dyr der.

Apropos kjøtt.. i dag ble det fisk her, med en fantastisk god salat. I salaten er det grønt syrlig eple, hjertesalat, avocado og litt til, med sitron og olje dressing.
Siden jeg og Amanda er alene hjemme for tiden så blir det lite smakebiter på Amanda.. men når jeg var ferdig med å spise tenkte jeg at, hm jeg skal vise henne at ikke alt jeg spiser er like godt.. så jeg ga henne en eplebit fra salaten, hun spiser jo uten å tenke noen ganger, så eplebiten gikk ned, det gjorde enste også.. så da fikk hun ikke mer.

Vi var ute senere og lekte litt og drev litt «dressur», hadde med et stykke fisk som godbiter, det fungerte veldig bra, Amanda ble hvitere og hvitere av skum.. hun blir jo så delikat når det er gode godbiter i omløp.

IMG_0815 (800x534)

4 kommentarer om “Å ta munnen full

 1. Kos deg med ferie! Gjør litt MÅ-ting og masse VIL-ting 🙂
  Den salaten tror jeg at jeg har spist! Tror jeg har hatt den til laks, uten at jeg er sikker. Høres veldig kjent ut ihvertfall.
  Jeg sitter og grubler på hva vi skal finne på i en dag eller to. Teltturen utgår dessverre, men jeg kjenner at jeg må komme meg bort litt. En dagstur med kjøring til diverse cacher og kanskje litt gåing for Nairo sin del hadde vært perfekt, men hver gang jeg tar opp kartet på geocaching.com for å titte litt rundt i Østfold og Akershus, kjenner jeg at jeg ikke helt gidder. Giddalaus altså. Dårlig å kombinere med det å ha lyst til å dra på tur. Kjenner jeg blir litt sliten av meg selv av og til :/

  Liker

  1. Jepp, var på bloggen din jeg så oppskriften en gang, har laget den mange ganger etterpå, den er utrolig god!
   Å være giddalaus er kjedelig, og det er ikke enkelt å komme seg ut av den stemningen hele tiden heller. Jeg «tar meg sammen» og gjør noe for å komme videre, eller så la jeg bare alt være og daffer, noen ganger er det veldig ok å ikke ha noen planer og bare ta det etter humør, vær og alt annet. Håper det ordner seg på et vis 🙂

   Liker

   1. Jeg vet jo at jeg kommer til å angre hvis vi ikke finner på noe de 4 dagene, dvs søndag har jeg ikke lyst til å finne på noe, men de andre 3 dagene. Så jeg må bare finne en løsning. Og sist jeg sjekket var det jo meldt bra vær, så ut må jeg!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.