En helt vanlig dag

Ny mandag og ny uke 🙂
I dag «måtte» jeg ikke på jobb tidlig, men når jeg hadde glemt å stille alarmen på klokken.. ja da var det bare å stå opp, ordne meg og Amanda og dra på jobb.
Den som hadde glemt bort alt med månen.. i morges var meg, enda jeg var ute i riktig tid, men er jo bare 18 år (eller noe slik) til neste gang det skjer..

Jeg bruker jo refleksvest når jeg går tur nå, og når jeg sykler på jobb, men i morges måtte jeg lete for å finne meg en refleksvest, ikke alle som er like enkle å ha på over jakken. Og nå vet jeg også at jeg har ikke hengt fra meg noen vest på jobb (men har en liggende til «krisesituasjon») Når jeg skulle hjem igjen oppdaget jeg plutselig hvorfor jeg måtte lete etter vest i morges, dro opp det andre glidelåset i vesken, og der var det to refleksvester.. og hjemme hadde jeg en i den lille vesken på baggenbeltet. Nå har jeg noen å ta av igjen.

I dag gikk alt så greit på jobb, fikk gjort mye mer enn jeg hadde tenkt, og resultatet ble så bra! Det er bare så deilig med slike dager, og det føles veldig bra med tanke på jobben i morgen også.

Nå når jeg er alene så blir det veldig opp og ned med middagen, men er glad i mat, så noe blir det. Jeg er veldig glad i pitabrød, så da hadde jeg det både lørdag og søndag (gyros).
Jeg syntes pitabrødene så litt merkelige ut da jeg skulle ha de inn i stekeovnen, og etter å ha sett litt mer på de etter de var «stekt» så oppdaget jeg hva det var. Det var ikke de vanlige pitabrødene jeg pleier å ha, men «grove pita med spelt», jeg måtte ha fått et anfall av sunnhet når jeg kjøpte de, eller så har jeg bare tatt en pakke uten å se på den, for de var veldig like. Det som var veldig positivt var at de var utrolig gode, såpass at jeg sannsynligvis (om jeg husker det) kommer til å kjøpe de samme neste gang.
Nå skal jeg jo ha middag i dag også.. så gikk å funderte på hva jeg skulle ha.. det tenkte jeg jo ikke på før jeg dro på jobb i morges. Var innom butikken en tur, og plutselig fant jeg ut hva jeg skule ha, ihvertfall hvilket «tilbehør», resten kom etterhvert. Når jeg kom hjem kom jeg plutselig på at jeg mangle en viktig ting til tilbehøret  (eple), og da blir det ikke det samme, så da måtte jeg plukke fram noe annet..

Stekte poteter, stekt løk, stekt tomat, stekt ananas og tørr»ristet» mais (hadde ikke maiskolbe igjen, da ble denne denne varianten) ja og så en kotelett da.. Koteletten var det eneste jeg fant i farten som var fort gjort å tine, siden de var delt i enkeltpakker (?), og det var sommerkotelett, som jeg egentlig ikke er så glad i, men disse her er ok 🙂

IMG_0787 (800x712)

Fant ut hvor pus hører hjemme også, og på en eller annen måte hadde pus kommet seg hjem, for den var hjemme i går, og jeg håpe den holder seg hjemme! Skal den ut på farten igjen trenger den ikke komme hit igjen.

DSC_0021_1 (800x450)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..