Amandas nye kamerat

I går kveld når jeg var ute med Amanda for siste gang så hørte jeg noen som klagde fælt.. det viste seg å være en katt, som var i overkant sosial og selskapssyk. Den kom rett mot meg og Amanda, jeg kjente panikken komme sigende mens jeg husjet og viftet med armene for å jage bort katten, det hjalp ikke! Heldigvis kom Amanda til fornuft (?) og boffet, da stoppet katten, men satte seg bare litt. Etter litt mer boffing og husjng så ble den borte, vil si vi så den ikke men hørte den.
Amanda skulle på do, men tror hun glemte det litt. Etter litt så gikk hun heldigvis på do likevel, det er da ikke så enkelt når noen står å mjauer i bakgrunn..
Når vi skulle snu oss å gå inn igjen oppdaget jeg noe hvitt ved hushjørnet, og forsto ikke hva det var jeg hadde satt fra meg der.. helt til det hvite beveget seg litt. Heldigvis fikk jeg med meg Amanda inn uten at hun så katten eller forsto hva som skjedde rundt henne.

Jeg så etter katten i morges og senere på dagen når jeg var ute, og Amanda var jo ute også, men ikke noe tegn til noe. Nabokatten var ute, men den var ikke så interessant syntes Amanda.

Nå skulle jeg ut med Amanda en rask tur før jeg skulle sige ned i sofaen, jeg åpnet døren og der satt katten! Jeg fikk tak i Amanda i siste sekund (tidels..) og vi holdt alle på å komme oss fort ned trappa. Heldigvis fikk jeg «satt bein» og holdt meg og Amanda oppe til katten hadde forsvunnet rundt hushjørnet. Hadde på Amanda kobbel og tok oss en runde så hun fikk tisset, ser med spenning fram til siste lufteturen i kveld..

Jeg er ikke noe «kattemenneske», men katter er dyr, og jeg liker dyr. Men jeg liker ikke å ha dyr ruslende rundt huset her, eller sittende på trappa.
Hva Amanda synes om katten vet jeg ikke, de kattene hun har sett har hun enten løpt etter, eller snust på.
Jeg håper virkelig at katten ikke hører til her i området og går hjem igjen, eller slutter å rusle rundt huset her, jeg har ikke godt av det.
Katten er helt lys, hvit ser det ut til, halen er mørkere og så ut som det kunne være litt mørkt andre steder også, men det har vært halvmørkt/mørkt når jeg har sett den, og har egentlig blitt litt opptatt så jeg ikke har fått studert den så nøye, men det er en voksen katt ser det ut til.

Jeg har vasket stue i dag, men er ikke helt ferdig.. Heldigvis fikk jeg oljet spisebordet i går kveld før jeg la meg, det blir en intens lukt av det etterpå, så var greit å få gjort det like før jeg la meg, så lukket jeg bare døren.
Jeg dro fram sofaen i dag, der var det mye rart, skulle nok ha gjort det litt oftere ser jeg, men da blir det sikkert ikke så spennende.

Det ble ingen tur på Amanda i dag, så da får vi ta det igjen i morgen, tror det skal bli veldig bra vær i morgen så da passer det bra.
I dag har hun slappet av

DSC_0004(3) (800x547)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..