Uten kort

Jeg og Amanda gikk tidlig på tur i dag, det var såpass tidlig at det var tre varmegrader da vi gikk. Jeg synes ikke det var så varmt.. tok på meg en vindtett jakke i siste sekund før jeg gikk ut døren (den var av igjen etter fem minutter). Været var bra, selv om det ikke var så varmt.
Jeg hadde med fotoapparatet denne gangen, tenkte det kanskje ble noen fine fotomotiv på turen, om ikke annet så var jo Amanda med 😀
Jeg hadde tenkt å ga en «bra tur» i dag, så tok ikke fram fotoapparatet før etter 50 min, og da oppdaget jeg at det ikke var noe minnekort i apparatet! Kan si det slik at det var litt irriterende, men ikke så mye å gjøre med det, kan ta bilder en annen gang.
Ble jo bilde likevel da

DSC_0012(1) (450x800)

Ellers har jeg ikke sett noe til den hvite katten i dag, heller.. Det er sikkert en kvelds og nattkatt, slik sett er det rart den ikke er svart 😛

Imorgen er det jobb igjen, litt vedlikehold må til. Får se hva jeg gjøre her hjemme i uken som kommer også, ihvertfall kost meg litt.

2 kommentarer om “Uten kort

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.