Alene, med et frimerke

Tirsdag dro Tore og Kaos på elgjakt, vil si de dro dit de har elgjakt, siden jakta ikke starter før i dag. Tore hadde med Kaos siden PH (og Th) ikke skulle dra før torsdag, og det er jo kjekt med selskap når man skal kjøre langt.
Amanda stakkar trodde jo at vi skulle på tur alle sammen, ihvertfall at hun skulle bli med. Hun roet seg selvsagt ikke når Tore begynte å ordne til bobilen, når jeg hadde henne med ut en tur for at hun skulle få lufte seg og tisse, så var vi ute litt. Men så skulle vi inn igjen.. Amanda lystrer ofte (ihvertfall nå og da..) «inn att», det gjorde hun forsåvidt nå også.. jeg sto oppe ved ytterdøren og ropte på henne og sa vi skulle inn att. Amanda løp rett bort til døren og inn, det var bare en ting som var litt dumt, det var feil dør!
Jeg ropte på henne en gang til, og da dukket hun opp i døråpningen, hun forsto lite, for hun var jo inne.

hund i bobil

Hun måtte pent komme ut fra der, og inn riktig dør, til litt surmuling. Men Amanda blir jo fort blid igjen, heldigvis så hun ikke hva som skjedde ute og i bobilen etter hun gikk inn igjen.

Finner seg for til rettehund i bobil

Bak gitter
hundebur i bobil

Hadet Amanda!jamthund i bobil

Mens «alle» er på jakt så er jeg og Amanda hjemme, noen må jobbe også.. Og denne uken har jeg vært utrolig sprek, syklet både morgen og kveld.. Skal ikke klage på det, har vært veldig flott vær, så har vært bare koselig å sykle om morgenen, jeg stresser ikke kan man si.

I dag dro jeg tidlig hjem, så fikk tatt en rask tur i skogen med Amanda, tror hun satte pris på det. I morgen eller søndag skal vi ta en lenger tur.
Jeg hadde jo så mange planer for hva jeg skulle gjøre når jeg ble alene.. hittil har jeg vel ikke gjort så mye. Heldigvis hadde jeg bare en ting jeg «må» gjøre, det er å vaske stua, hele stua. Så får jeg se da, hvor langt jeg kommer.

Skal jobbe to dager neste uke, og ferie resten, så planlegger å starte på stuevasken i helgen, og bli ferdig i god tid, sik at jeg får ihvertfall to dager «fri».
Selve stuevasken tar jo ikke slik veldig lang tid, men så var det alt annet som må ordnes i forbindelse med vasken, puh!

De tre kveldene jeg har vært alene har det vært tidlig i seng, så jeg har kommet meg opp tidlig nok.. det er kjedelig å legge seg tidlig, men nå er det helg, så kan sitte oppe lenger, og ligge lenge om morgenen, kanskje til halv åtte..

Jeg savner Tore, dobbelt opp.. siden Amanda sikkert savner han også, så har jeg fått meg et lite frimerke.. Nå har hun bare en person å konsentrere seg om, noe som merkes på kveldstid. Jeg har jo ikke hjerte til å la henne være heller, ikke så mye, så da blir det litt ekstra tid og kos på kvelden.

4 kommentarer om “Alene, med et frimerke

 1. Stakkars Amanda! Det er jo så vondt å si nei til de når de så gjerne vil være med! De få gangene Nairo står opp sammen meg på morgenen, og han går mot døra når jeg tar på meg yttertøyet, og de øynene han setter opp når han skjønner at han må bli igjen hjemme…huff så vondt det gjør i mammahjertet!
  Den tørka strupe-saken som Kaos har der har blitt Nairos favoritt! Vi deler de i 3, den blir litt stor for Nairos mage, men han elsker de!
  Kos deg masse med ferie og vasking *ler* Blir 2 dager + noen timer på jobb på meg, og så blir det ferie torsdag og fredag. Krysser fingrene for fint vær så vi kan ta en liten telttur.

  Liker

  1. Amanda vil helst bli med når det er noe utenom det vanlige. Om morgenen er det aldri problem, hun vet hun ikke får være med, og hun ønsker oss nok sikkert bare ut så hun får lagt seg igjen 😛
   Men slik ellers, og spesielt med bilene så vil hun være med ja, som om vi pleier å glemme henne, hehe.
   Jeg ble så overrasket første gangen jeg så disse strupene, på størrelsen, trodde de var små. Amanda bruker faktisk litt tid på de, men denne hadde Kaos med seg i hundegården den dagen de dro. Så gravde han den ned, for å grave den opp igjen når Amanda kom ned til han, og gikk å bar på den fram og tilbake foran Amanda, snakk om å være utspekulert.
   Ja det skal bli så godt når stua er ferdig, og jeg forhåpentligvis har fri et par dager etterpå, så får se hva jeg gjør da.. ser ihvertfall at mye av det jeg har tenkt å gjøre ikke skjer, og gidder heller ikke stresse med det, greit å kose seg litt også, og vil helst ha litt tid i skogen.
   Håper på flott vær for dere jeg også, ellers blir det lite koselig med telttur, og tur ellers også.

   Liker

   1. Strupene er kjempestore! Men hvis man komprimerer de, er de jo egentlig ikke særlig større enn et griseøre, for strupene er jo relativt tynne.
    *ler* Kaos skulle helt klart erte Amanda, ingen tvil om det 😀
    Nei, ikke noe vits å stresse. Kos deg, slapp av og nyt litt fri. Blir ingen telttur hvis det blir meldt regn ihvertfall.

    Liker

    1. Jeg hadde sett bilde av strupene bare, og en gang jeg var innom dyrebutikken her så var det noen struper der, og de var mange ganger større en jeg trodde, positivt!
     Vi får håpe på bra vær både her og der 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..