Insektdør/nettingdør på verandaen, perfekt for hund

For litt over to år siden strevde jeg med å finne en insektsdør/nettingdør til verandadøren her, og fant ikke slik jeg ville ha noe sted. Jeg ringte og var innom mange steder, noen hadde hatt slik jeg ville ha, for noen år siden.. men felles var at ingen hadde noe som helst da, nesten. Ene butikken hadde slik gardin til å henge opp, men det fristet ikke, og var dessuten dyrt syntes jeg, i forhold til hva det var, og hva jeg egentlig ville ha. Men til slutt måtte jeg bare «gi meg» og kjøpe den, alt var jo bedre enn den jeg brukte i dette innlegget 😛

Det var ikke så lang tid etterpå jeg kjøpte den jeg skrev om Her. Har jo fått en del erfaring med den nå, og er så glad jeg kjøpte den. Den er helt perfekt til oss, vil si Amanda. Hun kan gå ut og inn som hun vil, og vi slipper å åpne/lukke døren «hele tiden» for henne.
Det er magnet hele veien ned, og den fungerer like bra etter over to år. Jeg tar den ned hver høst, og setter den på igjen året etter.

Filmet Amanda tidligere, ble meget korte filmer.. men man ser hvor perfekt gardinen fungerer.

Gardinen er montert slik at den går helt ned til gulvet, ellers så rusler jo fluene bare under der og inn! Vi har forresten veldig mye å «gå på» på sidene og oppe, så døren kunne vært mye bredere og høyere. Jeg skal klippe av den, en gang..
Nå håper jeg ikke at det blir slutt på denne gardinen, for kommer garantert til å kjøpe ny når Amanda får slitt den ut. Hvor mange turer Amanda har gjennom gardinen i løpet av en dag (kveld) vet jeg ikke, men det er mange.
Blir det for varmt må vi stenge verandadøren og kjøre varmepumpen, denne uken har varmepumpen stått på hele dagen mens vi er på jobb, på avkjøling vel å merke.. Veldig behagelig å komme hjem, og Amanda får det ikke noe varmt.
Når jeg komme rhjem så er hun veldig klar for å ut å sjekke om det foregår noe ute her..

biabed ute hundeseng ute

2 kommentarer om “Insektdør/nettingdør på verandaen, perfekt for hund

 1. Jeg husker du strevde for å få tak i noe sånt, og jeg fikk selv prøvd den når jeg var hos dere, og den er helt super! Tenker på den hver eneste gang vi har såpass temperatur her at vi må ha verandadøra oppe, for det kryr av fluer her, og det hadde vært helt genialt med en sånn! En vakker dag skal jeg også kjøpe en sånn 🙂

  Liker

  1. Jeg som gikk for disse som siste utvei, fordi jeg ikke fant annet 😀
   Ja disse fluene er til å gå amok av, og senere på sommeren/høsten er det vepsen også, som insisterer på at den skal inn…

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.