Hvordan unngå at edderkoppen går inn om høsten

Ja hvordan unngå at edderkoppene går inn om høsten? Det ble plutselig veldig aktuelt igjen nå så jeg *grøss*
Jeg skrev et innlegg om det for et par år siden, her

Denne blandingen min virker faktisk bra, men vet ikke hvor lenge den virker. Det er jo ikke verre enn at man kan gjenta det etter noen dager heller.
Men i fjor fant jeg noe annet som fungerte veldig bra også, og fungerte lenge. Vi ble så plaget med veps, så måtte finne noe mot det, og når jeg var å skulle kjøpe «noe» så ble det snakk om andre insekter også. Jeg nevnte edderkopper og fikk da beskjed om at dette jeg skulle kjøpe til vepsen hjalp mot edderkoppene som var på leting, jeg kjøpte da et par flasker.. Og det viste seg å stemme bra, tror jeg, ellers så var det plakatene jeg hadde satt opp ute rundt veggen her som hjalp, der sto det blant annet:

«Edderkopper og andre insekter er ikke velkomne, de risikerer en hurtig død»
Og så var det bilde av en sammenklistret edderkopp under en sko. Jeg tar i bruk alle midler mot disse insektene *grøsser litt til*

Det jeg kjøpte var forresten denne

spray mot edderkopper

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..