Mørkt om natten

Da er det «skikkelig» i gang men jobben igjen, og det er jo litt godt også, bare man kommer inn i rutinene igjen. Nå er alle rutiner fra forrige skoleår godt innarbeidet.. så da er det greit med nye 🙂
Vi har det fantastiske sommerværet for tiden, tror det er nokså likt over store deler av landet, første gang i år med skikkelig sommervær mer enn to dager, tror ikke vi hadde slik vær i fjor sommer heller. På en måte er de godt å få det nå.. siden det sjelden passer med feriesysler i slik vær.

Jeg har ryddet og støvsuget Mystery i kveld, greit å være klar.. vi skal bruke henne om 2 1/2 uke tror jeg, en liten fjelltur. Neste helg er to eventer her hjemme, så da går den helgen.

Vasket madrassene til Amanda for en tid siden, de tørket forholdsvis raskt. men så var det den siste prosenten med tørking.. den tar tid. Har vært så redd for at de skulle bli våte igjen av regn, så har båret de inn og ut av garasjen noen ganger.
Det er de gamle madrassen hun har hatt lenge, og er vel tredje gangen jeg vasker de. Jeg skifter «trekk» og teppe på de ofte synes jeg, men likevel så blir det lukt av madrassene etterhvert. Når Amanda har løpetid så legger jeg på ekstra for å beskytte madrassen, ellers hadde de jo blitt ødelagt fort.
Jeg antar dette var siste gang jeg vasket de, så får kjøpe nye neste år, de har ihvertfall absolutt vært verdt prisen. Jeg kommer helt sikkert til å kjøpe samme eller lignende madrasser neste gang også, jeg tror det har mye å si.
Nå ligger Amanda en del rett på tregulvet om nettene også, og på stuegulvet, verandagulvet, sofaen.. så man kan trygt si hun har variasjoner på hva hun ligger på. Men hoveddelen av natten og når vi er på jobb så ligger hun på «slike» madrasser, og hun har knapt nok antydninger til slike «liggeskurver». Jeg tror nok at hun får det uansett etterhvert, men kan man forhindre det så er det jo bra.

Ser ut som verste perioden med innbilt er over også *puster lettet ut*, veldig godt å få tilbake Amanda slik hun er.. en ting som er sikkert, ikke noe skal få meg fra å gi henne de bringebær kapslene neste gang, skal ikke sjekke om de virker en gang til med å prøve uten for å se, det må ha vært en av mine dummeste ideer dette året.

Merker godt at det begynner å bli sent på sommeren.. jeg veksler en del mellom sommer og høst merker jeg. Det er mørkere om kveldene /natten, var ute ved tolv tiden i natt med Amanda, bare fordi jeg overså at hun stoppet opp ved ytterdøren når vi skulle legge oss. Jeg visste forsåvidt at hun ikke tisset før vi gikk inn fra bilturen, men tenkte ikke så mye mer over det. Tenkte desto mer på det når hun vekte meg og bare måtte ut for å tisse etter jeg hadde sovnet, kan takke meg selv, og mørkt var det.

Nå er klokken så mye at jeg får finne meg noe kveldsmat, lufte Amanda og legge meg etterhvert.

boerboel

En kommentar om “Mørkt om natten

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.