Veikryss

Det er ikke alltid så enkelt med retninger..  Nå har vi som skrevt tidligere, på denne turen ofte bestemt hvor vi skal utifra tilfeldigheter, og det har jo gått bra. Vi ser oss ut noen cacher her og der, og kjører etter de. Jeg sitter ofte og skal forklare hvilken vei vi skal ta inne i sentrum osv.. Det går ikke alltid så bra, men noen ganger går det veldig greit, men da er andre miljøskadd.. Samtale i dag:

Jeg: til venstre framme der
Tore: dit? (nikker til motsatt kant)
Jeg: Nei! Jeg sa jo til venstre!
Tore: Ja, men jeg trodde du mente til høyre

Og ikke kan jeg si så mye på det heller, siden det hender jeg sier det motsatte av hvilken retning vi skal.

Alltid morsomt å se hvor vi ender, og når vi kommer hjem.. Vi skulle ned på en dampskipkai i dag, da går vi (ja vi, ikke bare jeg) ut fra at Mystery  kommer greit fram, haha.. de dampskipene måtte ha vært små 😐

image

Men vi.. (Tore) fant ihvertfall cachen, så gikk vi å hentet bilen som var parkert i en «hage», vi hadde ikke så mange andre muligheter der.

Vi var å så på bil i dag, den kledde meg utrolig bra

image

Til denne turen tok jeg i bruk skoene jeg kjøpte meg i fjor, og jeg fikk ikke velge farge selv om jeg skulle ha sko i min str, så da blir mine føtter et lyspunkt 😂

I dag fant vi akkurat 20 cacher (jeg har regnet de) og vi tok kveld halv fire, vi fant så fint et sted å være, så slo oss til ro her, laget en bedre middag, og koser oss resten av kvelden.
Apropos cacher.. På ene vi så etter i dag så begynte vi å lete på litt feil sted, siden jeg syntes hintet passet. Men vi fant ingen cache der, så vi fant ut vi skulle sjekke hvor nullpunktet var.. Jeg trasket inn i noe buskas og lette litt der, og plutselig så jeg cachen, og ropte » her er den» til Tore. Tore svarte ikke noe.. Og så hørte jeg noen gå like bak der jeg var, og så rett på en mann med hund, han så litt merkelig på meg, lurte sikkert på hva *den* var, jeg bare lot som ingenting.. Helt naturlig å stå slik inne i buskas og rope 🙂

2 kommentarer om “Veikryss

 1. *ler og ler* Hvis Tore vil bli kvitt deg og jeg vil bli kvitt Eileif, så kan vi plassere deg og Eileif i samme bil og be dere kjøre dere en tur. Vi kommer aldri til å se dere igjen! :p
  Du fant jo en busk! Nettopp den busken du var på jakt etter, en helt sjelden busk som bare vokser akkurat der 😀

  Liker

  1. Hehe, bra jeg ikke er alene om manglende rerningsans osv. Det går stort sett bra for de som kjenner meg, men har forklart vei til fremmede noen ganger, det er ikke så lurt at jeg gjør.
   Jepp, en død einerbusk 😀 Neste gang skal jeg hviske 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.