Vestlandstur, cacher og sommer

Da er vi hjemme igjen! Det er alltid godt å komme hjem, uansett hvor morsomt det er på tur.

Jeg har ikke helt oversikten over hvor vi har vært, men samme det.. Vi har kost oss, sett en del nye plasser, funnet en del cacher (ca 50), og kjørt omkring.
Gleder meg til å skrive noen av loggene, men jeg er jo ikke ferdig med logging av den forrige turen enda 😦 Så må få tatt de før jeg logger denne turen, skal se om jeg får gjort det i helgen.

I går kveld fikk jeg spørsmål om vi hadde tatt en spesifikk cache, og det hadde vi ikke. Vi hadde snudd like før den cachen, men den hadde ikke D4 som jeg trodde, men D5! Jeg var inne å skummet gjennom loggene på den, og irriterte meg over at vi hadde snudd før vi kom til den.
Men ferie er ferie.. så i morges sto vi opp tidlig, og kjørte tilbake. Det ble ikke så mange mil tur/retur.. Jeg tenkte på irritasjonen som kom til å bli om vi ikke fant cachen.. så var litt av et press vi satt på oss selv. Vi konsentrerte oss om hvert vårt «område», og etter 8 min hadde Tore funnet stedet og cachen, den var snedig.. og så absolutt verdt sine stjerner. Tror den kommer på min ti på topp liste over cacher jeg liker best (bortsett fra at jeg har ikke noen slik liste da)
Når vi først hadde kjørt tilbake så skulle vi ta to andre like ved, det gikk jo greit, med den første.. den andre vi skulle finne blir DNF, med en D2! Så mye for å være «flinke» til å finne cacher.
Ikke så lenge etterpå holdt vi på å gi oss en gang til, vil si jeg ville gi meg, men Tore ville fortsette. Så jeg sende en mld til en annen geocacher i nærheten.. og fikk ekstra hint/hjelp. Denne hadde vi aldri i verden kommet til å finne da, om vi ikke hadde fått hjelp. Kjente jeg begynte å få «nok» av å lete omkring i skogen etter noe jeg ikke visste hva var. Det viste seg forresten å være en fin cache, som vi hadde funnet veldig lik tidligere en gang, men det hjalp ikke nå. Den hadde forøvrig en D3,5, og da skal den heller ikke være så enkel.

Ble ikke så mange cachene i dag, vi kjørte etterhvert hjemover isteden, og da kom vi inn på områder vi hadde funnet cachene på før.

Vi var jo med ferge i går, og jeg stusset litt over at de ikke hadde norske billettører på fergen, men i disse sommertider osv så er det sikkert like mange utenlandske turister som norske, og siden jeg uansett ikke skulle ha så lange samtalene med han så gikk det greit, jeg svarte jo på norsk 😛 (Av en eller annen grunn kom han opp til min siden av bilen, så det var jeg som snakket med han og betalte)
Men, jeg ble en smule forbauset da jeg hørte samme billettør på de to bilene nærmest oss etterpå.. han snakket jo kav sunnmørsk!
Vi har jo norske skilter på bilen vår, mener jeg.. og vi ser jo norske ut, trodde jeg.
Kom på at dagen før når vi hadde stoppet for å lufte Amanda så stoppet det en bil borte hos Tore, som sto ved bobilen (jeg var et lite stykke unna med Amanda) og damen i bilen rullet ned vinduet og spurte Tore om han snakket norsk? Det gjorde han jo, men vet ikke om damen fikk så mye hjelp i veivalg.

Vi har hatt fantastisk flott vær på turen, varmt (over 20 grader hver dag), sol, Sommer! Veldig godt å få noen slike dager på slutten av ferien. Skal begynne på jobb igjen på mandag, disse ukene har gått fort.
Har en del å gjøre her hjemme også, med mye forskjellig, så tror ikke jeg får problemer med å få tiden til å gå. Har også mye å skrive om etterhvert, har blitt litt mye ferie siste ukene, men er jo mye annet å skrive om også.

Ble jo noen bilder fra denne turen også

En kirke, tror ikke det ble så mange kirker på denne turenDSC_0003 (800x422)

En ferge, som vi ikke tok. Men vi var nede ved havnen og tok en cache isteden. DSC_0007(1) (800x450)

Luftetur på mykt underlag for såre poterDSC_0008 (800x475)

DSC_0016 (653x800)

Tore studerer kaiaDSC_0016(1) (800x450)

Beundrer utsikten, var her vi «mistet» tre fergeavganger, men fant tre cacher. Etterpå kom vi på at vi hadde glemt fjerde cachen «atdetgåran»
Må også få med at jeg trodde vi sto rolige ved kaien når vi var halveis over.. DSC_0024(1) (800x450)

Lunsj første dagen, jeg bare «digger» disse hamburgerne, jeg liker hamburger, men de blir alltid for store for meg, så skal jeg ha hamburger så kjører vi innom en Esso stasjon! En til meg, og en til Tore 😀IMG_0256 (800x533)

Vokteren tar sitt ansvar på alvor, og legger seg å passer på vesken min.. IMG_0264 (800x533)

Man må jo også sjekke hva som skjer på utsiden, Amanda liker godt å se ut når vi har parkertIMG_0268 (800x534)

Venter på tur utIMG_0269 (800x533)

Middagen en kveldIMG_0274 (800x789)

Det var så varmt, så Tore kjøpte is til Amanda, jeg skulle ta bilde av henne når hun spiste den, men jeg var litt for treg.. isen var plutselig borte.
Her måtte vi vente en stund.. skulle finne en cache, og selvsagt var den ved et bord der det satt folk. Jeg kunne liksom ikke begynne å lete mens de satt der, eller be de flytte seg, syntes jeg.. så vi luftet Amanda litt og tok en pause. Når folkene forsvant var jeg raskt borte å fant cachen før de kom tilbake.IMG_0288 (800x533)

En ny lufting.IMG_0295 (800x533)

En kommentar om “Vestlandstur, cacher og sommer

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.