Nesten hjemme

Vi ferierer fortsatt, og første natten ble det ikke langt unna vi lå… Vi fricampet på på en ås. Vi kom sent avsted pga noen ærender, men fikk gått en skikkelig fin tur om dagen/ettermiddagen, ble ca en mil.
Det har blitt korte og få turer på Amanda i sommer, så hun er veldig ute av trening. Vi gikk på veldig variert underlag i går, og det gikk nok litt utover potene til Amanda, de ble veldig såre et par av de, det blir nok ikke noen tur på henne annet en lufteturer første tiden 😦
Litt dumt når vi er på ferie slik, men ikke så mye å gjøre med det, heldigvis er hun grei og ligger rolig i bilen om vi går fra.

Bilde fra soveromsbildet i går kveld

image

Vi laget middag og koste oss i bilen utover kvelden. Sov godt til i morges, når vi plutselig måtte hjem en snartur. Jeg driver å sjekker cachene mine, og skifter logger. Hadde igjen stort sett bare de vestover, som vi skulle ta i dag, når jeg kom på at posen med logger lå igjen hjemme. Godt vi ikke var lenger unna.

Så dro vi vestover i dag, har funnet noen cacher,  men har vært slik etterhvert som vi har kjørt, så ble vel 15 cacher. Vi kan vel ikke påstå at vi planlegger så mye med cacher. I dag har vi gjort det slik at vi har tatt bestemmelser om hvor vi skal når vi har kommet til veikryss..
Nå står vi slik til at vi er midt mellom to fergeleier, ene går til Ålesund og andre husker jeg ikke, et lite sted. Vi får se i morgen tidlig hvilken retning vi tar.

Et øyeblikk i dag trodde jeg at vi kom hjem litt tidligere en antatt, når vi kom hit

image

Der var jo huset vårt 😂

Ellers har vi hatt et par «lenger» spaserturer, ene stedet var litt morsomt.. Vi skulle kjøre fram til et sted vi skulle parkere, og gå fra der, men så viste det seg at Mystery var litt for bred over baken.. så vi parkerte litt lenger fra. Det var snakk om 200 m ekstra å gå, og det er jo ok, 600-700 m å gå, 1300-1400 meter tur retur (høres litt lenger ut enn 1,4 km..)
Så da var det å ta beina fatt, fin vei første meterene , så ble det en fin sti, og så kom et gjerde.. Nå har ikke jeg trøbbel med gjerder, men her hadde de gjort det enkelt, bare så synd at Amanda var så sårføtt at hun måtte bli igjen i Mystery.

image

Ellers så strevde vi så lenge med en cache i dag at jeg til slutt sa at jeg ga opp! Ikke forsto jeg hintet og ikke stemte koordinatene, vanskelighetsgraden tror jeg var 1 😠
Med det samme jeg sa at jeg ga opp, så hentet jeg fram cachen, hintet ble plutselig veldig forståelig. Her hadde vi rett å slett lest logger, og trodde den skulle være vrien, og så var det faktisk enkel og vanlig cache.
Tore måtte snakke med en som kom kjørende i en traktor.. Han stoppet traktoren, sto å så på oss, hentet fram en termos… til slutt så kom han nærmere å spurte om vi lette etter noe. Siden det ikke var så mye å gjøre der vi var, annet enn å sjekke trær og busker, så forklarte Tore litt. Han hadde hørt om geocaching fra før, så da ble vi kanskje mindre mistenkelige der vi var.

Så Var vi innom en bensinstasjon som hadde favoritt snackset mitt, ingen av butikkene hjemme har det lenger 😦

image

Vi fikk sett en litt større båt enn vi er vant til nede på elva hjemme..

image

En kommentar om “Nesten hjemme

  1. Tilbaketråkk: Nesten hjemme | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.