Vi ferierer hjemme

Når vi kom hjem fra første turen vår så kom LB med barnebarna 😀
De ble noen dager, og var veldig greit å være «rolig» hjemme kjente jeg.
Det er morsomt på mange måter med barn i denne alderen, både hva de gjør og hva de sier. Jeg fikk meg noen aha opplevelser i forhold til hvor «reflektert» en liten unge kan være, både på den ene og andre måten..

Det ble jo noen bilder..

Barnebarna er flinke til å hjelpe besteforeldrene

IMG_0198 (800x534)

Må jobbe hardt i SkjåkIMG_0200 (800x556)

Her planlegges neste byggeprosjektIMG_0208 (800x645)

Når lillesøster hviler er det en rolig stund i sofaenIMG_0221 (800x533)

Greit når ungene ordner seg selv..IMG_0228 (800x533)

Lillesøster hviler denne dagen også, og da er det litt tv-titting. Amanda benytter anledningen til å hvile litt hun også.IMG_0232 (800x533)

Når man er så liten som Amanda så får man plass de fleste steder.. Litt verre var det den dagen hun skulle sitte på fanget til yngste barnebarnet, og jeg måtte dra barnebarnet fram igjen.IMG_0242 (800x533)

Nå har vi vært hjemme noen dager, så da er det vel ut på veien igjen i morgen, til litt overraskende mål.. 😆

4 kommentarer om “Vi ferierer hjemme

 1. Det er alltid deilig med noen dager hjemme etter en ferie. Jeg tror at jeg alltid har planlagt minst et par hjemmedager før jobb etter at jeg har vært på ferie, for å komme hjem på søndag ettermiddag/kveld for så å gå på jobb mandag morgen er ikke spesielt koselig. Egentlig bare slitsomt.
  Og det ser da absolutt ut som om Amanda har kost seg med avslapping også 🙂
  Så spennende med et overraskende mål, er det Vehuskjerringa (som ligger på den kanten av landet du aldri tror du vil dra til) som skal besøkes? 😉

  Liker

  1. Hehe, nei det overraskende målet er så morsomt at jeg gleder meg til å avsløre det i et annet innlegg.
   Vehuskjerringa (og mannen hennes) ligger bra langt fra mine planer, men vet jo at planer alltid endres, så plutselig en dag.. Alt er jo så mye enklere nå med Mystery 🙂
   Amanda har nok kost seg ja, men samtidig er vi inne i en av de «dumme» periodene hennes, så jeg holder på å bli gal! Kan egentlig takke meg selv litt.

   Liker

   1. Blir nysgjerrig jeg nå!!!
    Mannen hennes har jeg ikke tittet på engang, men jeg har fått med meg at det er en god del bushing for å få tatt han. I tillegg er jeg som kjent ikke glad i mysteryer, og hele krona hans er jo mysteryer… Men, jeg skal aldri si aldri. Det jeg med sikkerhet kan si, er at kjerringa skal fullføres en vakker dag 🙂
    Æsj, så kjedelig! Håper det går fort over!

    Liker

    1. Hehe, ikke så spennende altså, mer morsomt..
     Ja det var sant, hadde fortrengt krona hans jeg, men den trenger han ikke heller, ikke på mitt kart 😆
     Ja dere har jo fått en fin start på henne, litt mer interessant å fullføre når man har begynt 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.