På tur sørover

Da har vi snudd og er på tur sørover igjen. Det blir egentlig verre hver gang vi drar, men lite å gjøre med det.

Vi var så heldige med ferjen over da vi kom, og like heldige når vi dro. Bare å kjøre rett på, kunne nesten tro de sto å ventet 🚢
Vi har funnet noen cacher i dag også, men en av de mezt overraskende var en i går, ikke så langt fra der pappa bor, ved en kirke! Jeg visste ikke engang at det var kirke der, siden man ikke ser den fra veien, tror jeg.. Oppdaget den da jeg så på kartet over cacher da vi skulle inn til Leknes.
Jeg er ikke slik spesielt opptatt av kirker ⛪ egentlig, men ved veldig mange kirker ligger det cacher, og det er faktisk litt interessant å se hvor mange forskjellige kirker det er. Og så finnes dt en challenger (eller flere) som selvsagt inkluderer kirker. Jeg har ingen anelse om hvor mange kirker jeg «har», men begynner å bli noen, skal se om jeg får sjekket en gang (når jeg orker å telle de).

Jeg lærer aldri når jeg skal ha med kamera og ikke, har gått til noen steder som virrkelig har vært flotte, uten kamera.. Og bært med meg kamera og ikke tatt bilde av noe. Men blir en del bilder med nettbrettet.. gjenstår å se kvaliteten på bildene, jeg ser de bare på nettbrettet og der ser de veldig bra ut, selv om jeg vet at det ikke er slik de ser ut på en pc.

Vi var innom en ⛽ bensinstasjonen i dag, Tore byttet gassflaske og jeg tømte do, en veldig grei fordeling.. Det er jo så enkelt med tømming av doen, jeg passet bare på å være med å se når Tore gjorde det tidligere. Litt greit å ikke gjøre for mange feil i slike situasjoner…

Vi har jo med litt av hvert.. Like før vi skulle dra fra hjemme så spurte jeg om vi skulle ha med stigen, det fikk jeg bestemme fikk jeg beskjed om, så da ble den med, veldig greit når vi plutselig fikk bruke for den

image

Det ser ut som jeg tok med for lite klær, eller har feil vær.. Og å kjøpe nye klær pga turen det gjør jeg ikke, så det får pent bli varmt og godt vær snart. Vi er nok ikke hjemme første dagene..

Manglet litt av hvert i dag, og fant en butikk, vil si et senter. Begynte å se etter hvilke butikker jeg måtte innom for å kjøpe det vi manglet, men så oppdaget jeg at det var en coop extra butikk der, og fikk kjøpt alt jeg trengte, og litt til.. Jeg fikk endelig kjøpt skikkelig brød også! Har enda ikke funnet et brød jeg liker oppi «her», før i dag, da ble Josefine redningen.

Amanda ble sliten i dag også

image

En kommentar om “På tur sørover

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.