Kjøretur i Lofoten

I dag hadde vi med pappa på en liten kjøretur i området her. Vi kom ikke dit vi egentlig skulle, tok ikke sjansen når vi så hvordan veien var. Men vi var ved blant annet  Kilan, der vi fikk fortalt igjen om den tiden han bodde der, huset sto ikke lenger, men en bekk som var der for en mannsalder siden var der enda. Om turene over til Andopen, litt om tiden i Andopen osv.

Jeg har vært i Andopen bare en gang som voksen, og da gikk vi fra Napp. Jeg har veldig mange flotte minner fra Andopen som barn, sommer, sol, sjø, fisk, tur osv. Det regnet jo aldri den tiden.. Det var fint å være i Andopen igjen den gangen, men også litt merkelig, alt var forandret selv om mye var det samme. Er greit å ha gode minner, de har man med seg hele tiden, og kan ta fram når man ønsker.
En ting som ikke er så positivt minne fra Andopen, blåskjell.. Jeg har ikke spist blåskjell siden vi fant ut at vi skulle koke og spise en gang der, kan vel si at det ikke ble så vellykket.

Vi kom til et annet sted i dag også, men når vi skulle parkere oppdaget vi at det var forbudt med bobiler der, da var det bare å komme seg derifra, koselig.
Vi stoppet et annet sted og kokte kaffe og spiste eplekake, må si jeg ble veldig positiv overrasket over eplekaken fra rema 1000.
Vi benyttet anledningen til å finne noen få cacher i dag, tror det ble seks. Litt begrenset hvor mye leting det ble siden vi hadde med pappa. Men, jeg (host, Tore) fant den på moloen på Napp. Og når vi kjørte utover dit så så jeg siste sjarken til pappa også, som jeg aldri var ombord i… Jeg var ikke ombord i den første han hadde etter han flyttet nordover igjen heller. Sende både mann, barn og svigermor med, og satt igjen på land selv 😳

Tror vi har parkert på en «utsatt» plass, i morges når jeg satt framme i stolen for å føne håret mitt, kom en finsk buss, og ut kom mange turister, de smile bredt, og noen vinket pent. I går kveld var en del turister her også, og en del som går tur fra her.
Vi gikk tur i går kveld også, er flott terreng, på ene siden.. Andre siden er litt bratt, men får se til neste år.. Jeg klagde jo litt på insekter i går, men da vi gikk tur 😱 🐝 Jeg syntes virkelig synd i Amanda etterhvert, hun var så til de grader omsvermet, og snappet etter fluer i alle retninger. Nå nede her er vi bare omsvermet av sauer 🐑 🐏
Vi fant to cacher på turen vår i går kveld, snakk om flaks…

image

En kommentar om “Kjøretur i Lofoten

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.