Vi er i Lofoten

Vi kom oss fram til Lofoten til slutt, men dette tok tid.. Jeg har aldri brukt så lang tid før, «rekorden» vår andre veien er vel ca 18 timer, nå ble det nesten fire døgn.
Vi hadde kjempeflott vær over Vestfjorden, og turen gikk rimelig fort.

Vi har cachet oss oppover, og har blitt noen til sammen. I går fikk jeg plutselig tatt en D5, det var en fantastisk god følelse. Helt tilfeldig at jeg oppdaget at det var en D5 der, og jeg sa til Tore at denne skulle jeg ha, og skulle ha tid å finne den også. Det ordnet seg raskt, nesten skuffende raskt, men en D5 er en D5 uansett.
Litt senere kom vi over en gadgetcache (?), jeg har aldri hørt om det før, og vet egentlig ikke om det er noe som heter det heller, men den var så flott og morsom at uansett hva den heter så er den fantastisk. Kommer til å skrive et oppsummeringsinnlegg når jeg er hjemme igjen, med noen GC koder osv, jeg har ikke helt oversikten her, eller underveis 😳 Blir litt flere bilder også etter jeg er hjemme igjen, i samme oppsummering, nå er det bilder tatt med mobil eller nettbrett.
Har møtt på samme folkene på flere steder i dag, vi fant cacher, de tok bilder.

Amanda var morsom når vi kom til far min, Tore skulle mate og lufte henne før de kom etter inn, det gikk ikke så bra. Amanda skulle ikke ha hverken mat eller vann, og det hører så med til sjeldenheten at jeg kan tellle alle episodene på en hånd, og enda ha igjen fingrer.. Hun skulle ut av bobilen, og når hun kom ut så skulle hun inn i huset. Her var det ei som kjente seg igjen ja.

Vi har hatt fantastisk vær i dag, det som ikke er like fantastisk er alle insektene (jepp, noe må man klage om) Jeg trodde vi hadde mye insekt i Skjåk, men det blir lite i forhold til dette. Nå skal det ikke være så mye mer sommervær her, ihvertfall ikke tiden vi er oppe her, så får bare ta med insektene.

Har avtalt tid vi skal ha barnebarna noen dager, så vi har ikke like mange dager på hjemtur som oppover, og godt er det.. Det er morsomt og fint med slik ferie, og jeg storkoser meg når vi gjør det på denne måten her. Men blir garantert godt å komme hjem og være rolig noen dager også, spesielt med de små. Håper bare vi får litt fint vær, så vi får vært ute litt også.

Nå er middagen snart ferdig ser jeg, etter å ha «spist» karbonader fire kvelder skal det bli godt med noe annet..

Nå har vi parkert for kvelden

image

6 kommentarer om “Vi er i Lofoten

 1. Når man driver med caching, så er det to ting som er helt sikkert: man kommer alltid frem (uansett om man går, sykler, kjører, padler, krabber, løper, hopper eller flyr), og det tar alltid lengre tid :p Men som i deres tilfelle, så tar man det jo som en del av ferien, og det er jo mye av kosen 🙂
  Fantastiske omgivelser å parkere bobilen i!
  Og forresten: nå aner ikke jeg nøyaktig hvor dere er, men en av mine beste venninner befinner seg i Vesterålen for øyeblikket, så møter dere på noen med østlandsdialekt, må du hilse 😉 (og ja, jeg forstår at avstandene kanskje gjør det sannsynlig at muligheten for at dere skulle møte på de er minimal, men Lofoten og Vesterålen henger liksom sammen for meg som ikke er kjent der oppe 😉 )

  Liker

  1. Vi har parekrt her noen ganger før, pappa bor ikke mange meter fra her, men ble så trangt i hagen til han.
   Neida, vi møter henne helt sikkert 😀 og hvis ikke kan jeg gardere meg,med å hilse fra Kjersti til alle jeg hører snakker østlandsdialekt 😂

   Liker

 2. Nå er de på vei sørover igjen, så nå slipper du å hilse på alle. Men hadde jeg vært litt mer full i f, så hadde jeg ikke sagt det til deg, sånn at du kunne fortsatt å hilse :p

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..