Den hjelpsomme copiloten

Når man kjører lenge og langt er det ikke til å komme fra at det kan bli litt feil.. Når vi kom til Stjørdal så bommet Tore på en avkjøring, eller noe slik.. Det er som ofest veldig greit å rette opp igjen slike småfeil, om man ikke får hjelp fra copiloten. Jeg hjalp selvsagt til, og vi kjørte ikke bare feil en gang, men presterte å gjøre oss litt bedre kjent på et område der. Er da man kan være glad man er turist. Det var jo litt morsomt også, flaks for meg så syntes Tore det også 🙂
I går fikk han enda mer hjelp. Vi hadde vært innom på en rasteplass, spiste, luftet og hvilt oss, og lette etter en cache. Alt dette tok jo selvsagt litt tid, og da vi skulle kjøre ut fra plassen og innpå veien så nevnte Tore noe om hvilken retning vi skulle ta.. Han ville en kant, og jeg en annen, men som jeg sa, jeg pleier å ta feil, Tore valgte da å stole på seg selv, så vi kjørte avsted. Jeg synes dette ble veldig morsomt for jeg så jo fort at dette ble feil.. Tore syntes forhåpentligvis at dette var litt morsomt også, håper jeg. Han kjørte ihvertfall så vi fikk snudd bilen, og jeg satt å smålo og sa jeg skulle leve lenge på dette. Grunnen er jo at jeg nesten alltid tar feil med slik, og Tore har rett, det er litt irriterende, så klart jeg har det litt ekstra morsomt når Tore kjører feil.. Kanskje han nå begynner å høre på meg..
Etter vi hadde kjørt litt, denne gangen motsatt retning, og jeg hadde samlet meg litt, så sa Tore st dette stemte jo ikke, samme trafikklys, samme undergang, alt var veldig likt det vi hadde kjørt tidligere, jeg måtte til slutt innse det jeg også, vi kjørte feil retning 😱
Det skulle ikke vært mulig, men der ser man hva som skjer når man skal stole på meg i trafikken.. Vi måtte da bare finne et sted å få snudd, igjen 😳
Da var det slutt på at jeg satt å smålo, jeg lo til tårene spratt, og jeg klarte knapt nok å snakke. Heldigvis syntes Tore det var morsomt også, tror jeg… Jeg hørte ikke noe mindre pent om den helvetes kjerringa når vi for tredje gang kom til rasteplassen, og kjørte forbi. Det skal han ha min kjære, han er veldig tålmodig 😘
Nå har jeg sittet å småknist for meg selv når jeg skrev det, og det er garantert lenge til Tore spør meg om hvilken retning jeg tror vi skal, og om han spør så er dt da bare for å kjøre i motsatt retning.

Mer oppdatering av turen kommer i morgen, om vi ikke havner på ville veier..

image

En kommentar om “Den hjelpsomme copiloten

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.