Alarmen går

Vi har en av de beste om ikke den beste alarmen i bobilen, NX-5.
Jeg synes det er litt sikkert å ha noe slik, og vi har med slik utvendig «greie» også. Jeg fikk testet den ut noen ganger i ferien, uten å ville det. Men nå i natt fikk vi testet den utvendige greien, med oss alle tre i bilen. Plutselig begynte den å bråke.. Nå tok jeg det ikke så tungt siden jeg allerede hadde våknet av de som var utenfor bobilen vår, siden de brekte noe forferdelig like før 🐏 Men det viser at alarmen virker, og det godt. Utelyset slår seg på automatisk også.

Vi overnatter på forskjelige steder, og ene stedet vi lå på nå på tur sørover er bare så fantastisk flott, det kan ikke beskrives. Tok noen bilder som jeg skal legge ut på oppsummeringsinnlegget etter vi kommer hjem ( vi er jo ikke hjemme enda.. Amen regner med at vi er hjemme igjen i morgen kveld engang)
Jeg syntes nesten det var ekkelt å ligge på det flotte stedet, siden vi var alene der.. hvorfor i all verden kom det ingen andre der, kanskje det var en grunn som vi ikke visste om.. Vi har vært der en eller flere ganger før, så vi visste om stedet, men det må da mange andre gjøre også. Vi var alene fra ettermiddagen til morgenen etter, pussig.
I natt lå vi bare på en liten sidevei.. Og nå er vi på en rasteplass, er bare en annen bobil her for øyeblikket. På tur nordover var vi vel seks bobiler på det meste, og det var ikke noen rasteplass eller oppstillingsplass, bare en helt naturlig plass å ligge.. Vi har kjørt strekningen så mange ganger at jeg husker noen få steder, Tore husker litt flere..

I dag skulle vi bare kjøre, skulle innom jaktfeltet Tore skal jakte elg i til høsten, og var jo kjekt å komme der mens det var lyst.. Det klarte vi, kom der tidlig, og fikk tatt tre cacher etterpå, det dukket jo opp en kirke.. Og nå oppdagte vi at det er en cache utenfor døren her også. Mottoet må være at man alltid sjekker når man stopper bilen.
Tror vi har fått tre eller fire DNF på turen, men så har vi funnet noen vi hadde DNF på fra før, og det er en god følelse.
Ett sted jeg lette etter en cache på på turen så hadde jeg hastverk gitt, sto en bil på parkeringsplassen, og den sto det NRK på.. Jeg følte meg ikke høy i hatten jeg drev å lette under en trapp, tenkte på hva jeg skulle finne på til forklaring om det kom noen og spurte, fra NRK…
Jeg ble forresten litt irritert på en CO i går, jeg lette etter en cache og fant den etter å ha sett litt, den lå imellom og under stein, og det er da veldig dumt å legge en cache pået slik sted! Man må da regne med at det kan komme noen som meg, som ikke husker på å flytte på fingrene sine før jeg legger fra meg steiner.. Fy f hvor vondt det gjorde å klemme fingeren slik. Det gjorde vondt veldig lenge etterpå, i dag gjør det vondt bare når jeg skal kjenne etter og klemmer hardt på fingeren.. 🚑

Haha, nå fant vi ut t det går tog forbi her vi ligger.. Og togene tuuter 😱 får håpe det ikke blir å mange av de, men det er det vel heller ikke nord for Trondheim, tror jeg 🚂

Et sted vi var i dag, for å finne en cache

image

En kommentar om “Alarmen går

  1. Tilbaketråkk: Alarmen går | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.