Går mine egne veier

Ble plutselig noen utlegg i dag også, etter turen vi hadde i går så dukket plutselig en sti fram. Visste ikke om stien før i går, og hadde da selvsagt ikke gått den før, før i dag. Litt morsomt å gå en sti man ikke har gått før, og skulle finne steder til cacher.
Tenkte på en «serie» med enkle cacher, som kunne passe barn, så var greit med noen bokser med plass til litt på noen av de.
Avsluttet med en cache som skulle være litt vanskeligere enn de andre (2), men den viste seg å være så vanskelig at jeg først begynte å tvile på koordinatene, og etterpå om jeg kunne ha glemt å legge ut en cache der. Vi dro for å sjekke, men alt var heldigvis i orden, og cachen ble logget mange ganger i løpet av ettermiddagen, morsomt.

IMG_9399 (800x533)

IMG_9402 (800x485)

IMG_9413 (800x533)

IMG_9406 (800x533)

Da vi var på tur bort til der bilde nummer to fra oppe er tatt, så oppdaget jeg at det var da et fint motiv å ta bilde av, og ropte til Tore at jeg gikk ned for å ta bilde, og når jeg da var på tur nedover en skråning så ropte Tore tilbake, «du kan da gå ned her du også», stien førte jammen meg ned til elva den.. Men jeg svarte bare at «jeg går mine egne veier», så det!

Det var ikke akkurat noe flott cachevær i dag, det sluddet når vi gikk runden for å legge de ut. Men nå skal visst juni mnd bli bra, synd juni ikke har langhelger, men da er det ikke så lenge til ferieukene, det er jo noe å se fram til også.

3 kommentarer om “Går mine egne veier

 1. Det er så utrolig moro å titte på geocachingkartet over ditt område nå! Sammenlignet med for rundt 3 år siden, er det jo nå et mylder av cacher, og loggene viser at det begynner å bli en del aktive der. Kjempegøy!

  Liker

  1. Det er en del aktivitet her nå ja, virkelig morsomt 🙂
   I det hele og store er det ikke mange cacher eller folk som driver på med det her, men med tanke på antall innbyggere i kommunen osv, så synes jeg vi har fått til bra 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..