Dunk, dunkdunk, dunk dunk

Disse lydene i overskriften forstyrret meg en del i ettermiddag, etter en «hektisk» dag så var det godt å legge seg på sofaen litt (jeg er jo fremdeles så fordømrade trøtt!) Etter jeg hadde ligget litt og halvsovet så kom Amanda og la seg ved siden av meg, og da skulle hun selvsagt ha litt oppmerksomhet, og da logret hun litt, først forsiktig men etterhvert tyngre og tyngre, halen slo ned i sofaen, så det ble en del «dunk». Siden hun ikke fikk noen respons så roet hun seg og sov en stund sammen med meg.

Vi startet dagen med å på butikken en tur, etterpå var vi å fant en cache, og siden ikke det er det helt store miljøet her så kan jeg dessverre ikke skrive «historien» rundt cachen da vi fant den, men morsomt var det, og dumt..
Vi kjørte hjem med varene og dro avsted for sjekke noen av cachene etter vinteren, de vi sjekket hadde greid seg veldig fint, fikk fylt på litt byttesaker også.
Og så fikk jeg lagt ut fem nye cacher, til og med på en rasteplass jeg ikke har sett før. Møblene var flotte, og var en diger bålpanne der, det lå idyllisk til helt ved vannet, var til og med ryddig i nærområdet.

Vi snakket om å avsted å finne noen cacher en av dagene, så får se hvor vi drar, må se litt på kartet. Jeg har sånn ca 7 cacher jeg skal finne i sommer, som jeg har sett meg ut, to av de er i skogen på Vestlandet.. Er spent på hvor mange av de 7 jeg får DNF på når sommeren er ferdig.
Altså, jeg skal finne flere enn 7 cacher i sommer.. men dette er noen jeg har sett på eller prøvd å funnet tidligere (og som irriterer meg) som jeg har virkelig lyst til å ta. Mange forskjellige grunner til det, skal komme tilbake til de etterhvert som vi finner de.
Når jeg skulle se på DNF listen min så oppdaget jeg at det var noen jeg ikke klarte å komme på hvor var, det sier kanskje litt om at listen begynner å bli lang 😆

Været er likt seg, i morges lå snøen langt nedover lia, og gradene har ikke vært så mye å skryte av heller, ser ut som det er lignende vær mange steder, så får se fram til en lang og varm sommer, siden våren ble så kald.. Vi var jo borti snø (fra i vinter) både i går kveld og i dag.

boerboel

5 kommentarer om “Dunk, dunkdunk, dunk dunk

 1. *ler* Ja, jeg håper da inderlig at dere har tenkt til å ta flere enn 7 cacher i sommer! 😉
  Jeg har store planer om å finne 1 i dag, og så skal jeg kose meg i mange timer med noe helt annet enn cacher. Blogginnlegg kommer nok i morgen 🙂

  Liker

  1. Smårart, men mest sannsynlig har jeg gjort noe rart, eller latt være å trykke send.
   Litt morsomt å tenke tilbake på antall funn første ukene og måneder.. og nå hvordan det har gått. Husker første turen vår nedover «dalen» her også, hvor mange.. vi fant da 😀
   Tør ikke ha noe bestemt antall i tankene, men minst 7 😛 Så bare hvordan det ble i fjor sommer på ferieturen vår, nesten tragisk 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.