En lang natt

..er hva jeg tror denne natten blir. Jeg var trett og sliten jeg kom hjem fra jobb, så la meg for å hvile litt, det ble fra fire til halv syv, skal ikke klage på søvnen heller, sov veldig godt.
Jeg har forresten en bok jeg kan lese i natt, er faktisk kommet halvveis, og den er like bra.

I dag har snøbygene gått rett som det er, vi er da i april! Og når jeg snakker om april, verdens beste storesøster fyller 50 år i dag 😀
Nå hadde jeg egentlig tenkt å lete i gamle fotoalbum etter et riktig flott.. bilde å legge ved, men det får komme senere.

Må gjøre alvor av å dusje Amanda igjen med det første også, kanskje det hjelper litt på røytingen. Nesten så jeg misunner de som har hunder med «pels», de røyter på en annen måte.

I dag var det litt enklere å sykle hjem, ikke fullt så slitsomt. Det var nok ikke for de at jeg er så mye bedre form, men ikke så mye vind. Forrige uke hadde jeg den motvinden nesten hver dag, brukte 25 min på å sykle hjem etter jobb, og da tråkket jeg. Var ikke noe slappe av tur hjem nei, hadde jeg ikke tatt så i når jeg syklet, ja da hadde jeg ramlet av, så mye vind var det..
Trøsten var at det ble litt trening 🙂

Nå logget jeg cachen vi fant i helgen, det hadde jeg glemt bort, skummelt med slik man ikke gjør med det sammen, og ikke hadde jeg skrevet opp noe heller, siden det var bare en.

IMG_0097 (800x402)

En kommentar om “En lang natt

  1. Tilbaketråkk: En lang natt | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.