Veterinærer og veterinærvakt

Når jeg leser litt omkring på nett så ser jeg at det er stor forskjell på hvordan det er med veterinærer og vakt rundt omkring. Er da jeg er glad for hvordan vi har det her. Her er det veterinærvakt hele døgnet hele tiden.
Vi har jo brukt veterinærvakten noen ganger også, kveldstid og helger, og har alltid blitt tatt imot på en veldig god måte.
Husker da jeg ringte ang ene øret til Amanda for 2-3 år siden, det var ikke snakk om å vente, for om det var ørebetennelse så hastet det med å starte behandling med medisin, for det var så smertefullt osv. Jeg husker jeg ble litt paff over hvor alvorlig det ble tatt, det var ørebetennelse, og vi fikk heldigvis startet fort med medisinen. Ikke noe om å vente å se, eller komme senere.

Det er alltid en veterinær som tar telefonen når man ringer, og noen ganger kan det være nok å snakke med de. Veldig greit å vite at man kan ringe for å spørre etter råd om det er noe.

Nå før påske fikk jeg beskjed om at jeg måtte bare kontakte de igjen om det var/ble noe mer, de hadde vakt hele døgnet hele påsken (som vanlig), så var bare å kontakte de om det var noe. Slik er faktisk veldig godt å høre, betryggende.

Husker siste tiden vi hadde med en av de andre hundene våre, det gikk egentlig bare en vei, men dette var mens vi prøvde ut medisiner osv, og veterinæren ringte fra inne i fjellet på fritiden sin for å høre hvordan det gikk.

Veterinærer er de man helst ikke vil ha så mye kontakt med ang dyrene, men de gangene man må, så er det veldig greit at man føler man er i trygge hender, og kan få hjelp uansett når man måtte ha behov for det.

Amanda, fra da vi hadde «klippekort» hos veterinærklinikken

syk boerboel

En kommentar om “Veterinærer og veterinærvakt

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.