Barnebarn og Amanda

Vi har hatt besøk i helgen, så her har ikke vært mange minutter rolige.. joda, det har vært det imellom.

I går var vi litt heldige med været, var ikke slik veldig bra, men ok. Jeg tok med Amanda ut for å rake litt, i vinden. Jeg ga meg etterhvert, siden det viste seg å være litt fånyttes, så håper på dager uten vind.
Amanda lekte frimerke.. og når hun ikke gjorde det så lå hun rolig på plen å så på meg som jobbet.. Ungene kom ut etterhvert, da var selvsagt Amanda med de..
Vi ble ute såpass lenge at Amanda var rolig resten av døgnet, tror det tok på å være ute så lenge på en gang, når man selvsagt må følge med og passe på alt.

I går kveld vi satt i sofaen og snakket, med Amanda imellom oss.. så ble Duke nevnt (han er ikke med nå) og Amanda som sov, spratt opp med hodet og så på bokhyllen. Jeg trodde ikke hun var så klar over navnet hans, bokhyllen vet jeg at hun husker fra gang til gang, sist gangen de kom her var heller ikke Duke med, men da gikk hun bort til bokhyllen flere ganger og sto å kikket opp og snuste, etter de andre hadde kommet.

Når vi er inne på katt, Amanda har to ganger til fått fart på katt ute her, og jeg er veldig veldig glad hun ikke sier noe når hun tar etter. Det hadde neppe blitt populært med hyling klin inntil soveromsvinduet til naboen litt over halv seks om morgenen.
Shep (en annen hund vi hadde) sa heller aldri noe når han tok etter katter og rev ute her. En gang satt det en rev inntil døren her han kom ut, da holdt han på å løpe ned grinden, siden reven smatt mellom der. En annen gang satt det rev nede ved trappen, og begge forsvant nedenom huset, Shep kom heldigvis tilbake.
Flaks det ikke var noen av harehundene vi hadde, de hadde sannsynligvis sagt litt mer.

Når vi ble alene igjen i dag så dro vi etterhvert til Lom, jeg hadde glemt bort at det var en cache der, som vi ikke hadde lett etter. Fatter ikke hvordan jeg kunne glemme den.
Noen andre hadde lett en del etter den og ikke funnet den, da blir det straks litt mer spennende også. Jeg var forberedt på at det kom til å ta litt tid, så kikket på klokken når vi gikk ut av bilen, etter to min hadde jeg cachen i hånden. Helt merkelig hvor stor forskjell det er på cacher og hvor enkelt eller vanskelig det er å finne de.

Jeg fikk også beskjed om at ene cachen min sannsynligvis var borte i helgen, så jeg hadde med en ny når jeg dro for å sjekke. Den var borte, så fikk lagt ut ny samme dag. Det er faktisk tredje gang en av cahene mine forsvinner, ene gangen forsto jeg det pga ingen logget cachen på lang lang tid, så dro for å sjekke. De to andre gangene har jeg sjekket fordi folk har logget DNF, som gjør at CO kan gjøre en vurdering på om cachen kan være vanskelig å finne så det er helt naturlig med DNF, eller om det er grunn for å sjekke, før det blir mange DNF. Om cachen er borte, er det greit å få ordnet det så raskt man kan, pga neste som kommer for å lete.
Nå mener jeg ikke at man skal dra ut å sjekke cachen så fort det kommer DNF, noen cacher er det helt naturlig at det kan komme DNF på. Eller man har ikke mulighet til å sjekke cachen med det samme, kommer litt an på hvor cachen er. Den som var borte hos meg i helge var nesten like ved her, så var fort gjort å sjekke.

 

Litt bilder fra helgen

IMG_0093 (640x800)

IMG_0100 (800x684)

Når alle samler seg så må Amanda også være med synes hun.. veldig viktig å se, lukte og sjekke hva som skjerboerboel med barn

IMG_0116 (800x533)

Jeg trodde vi hadde stor sofa, men det viser seg gang på gang at en er liten, de fleste setter seg i haug.. Amanda trenger som kjent ikke store plassen, for det tar hun når hun først har en liten plass. Det er viktig å være med der de andre er, også i sofaen.IMG_0136 (800x533)

IMG_0145 (800x533)

Merket med

7 kommentarer om “Barnebarn og Amanda

 1. Hvis du er veldig glad i å rake, så er du hjertelig velkommen hit for litt jobb altså 😉
  Snodig det der med lette og vanskelige cacher ja, det har vi vært inne på før :p
  Si meg, har Amanda gått ned i vekt? Synes hun ser tynnere ut, eller så kan det bare være kameravinkelen.

  Liker

  1. Hehe, jo takk 😛 Tror jeg har nok første ukene.. her, men bare det blitt litt annet vær, så er det nesten koselig å drive på med det.
   Ja, og det gjør det jo litt ekstra spennende/morsomt/utfordrende også 🙂
   Det kan være både nedgang og kameravinkel, hadde ett bilde fra i helgen der hun ser ut som en 80 kg potetsekk… jeg måtte se flere ganger på det, for hun så rett å slett fet ut.
   Hun er nok bra slank nå, økte mengde mat litt etter vi begynte å være litt mer aktive nå i vår, men ikke «nok» for å holde vekten. men på den andre side så har hun bare godt av å være så slank som hun er nå, men hun bør ikke bli så mye slankere, for da blir hun tynn, og det synes jeg ikke er så pent på «slike» hunder. Men så har jeg en C å ta hensyn til også, så fårprøve å holde vekten hennes slik den er nå, men da må det nok til litt mer mat/annet.
   Litt skummelt med godbiter, om man ikke tenker over det. Kjøpte en del div «natursnacks» før påske, og det falt i god smak. Tørket hjerter, struper, muskler, vom osv, og det er nok en del kalorier der også.

   Liker

   1. Skjønner 🙂
    Ja, den C’en må man jo alltid ha i bakhodet. Synes hun ser bra ut nå, og nei, pelsløse hunder skal ikke være for tynne.
    De tørkede tingene får Nairo stort sett bare når han har vært i aktivitet, men han kunne nok fått litt ellers også, selv om det ser ut som vi har funnet matchvekta hans på ca 17 kg 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.