Silkemyk med egne meninger

Amanda er nydusjet, og er veldig god å ta på, og lukte på.. Utrolig hva en shampo og balsam kan gjøre med hundepelsen.
Amanda er jo som jeg har nevnt noen ganger.. en hund med egne meninger, noen meninger er ok, andre får hun pent glemme. Nå er det en stund siden hun har dusjet tror jeg, så kan ikke akkurat påstå hun likte det så godt. Hun prøvde å «stikke av» et par ganger under dusjingen, men siden jeg er forberedt på slik så sto jeg veldig greit til for å stoppe henne. Nå hadde hun ikke kommet så langt uansett, men greit å ha henne i dusjen.
Når vi var ferdige og jeg skulle tørke opp og ordne til, så kom hun inni dusjen for å hjelpe til.. tydeligvis en lite traumatisk opplevelse.

Og for å «mase» litt igjen..
Når vi drar på jobb om morgenen så ser vi ofte dyr. Rådyr «kryr» det av, nesten ikke en dag uten at vi ser mange. En morgen var det seks på en gang, og de spretter over veien, beiter på jordene, og bare går å titter.. Elgen og hjorten er ikke så langt unna heller, de går å beiter og koser seg. Da er det på tide å nevne båndtvangen, igjen.. I morges når vi kjørte på jobb kom en hund løpende etter veien, akkurat der rådyrene løper også. Nå var ikke denne hunden på jakt etter noe dyr eller gjorde noe annet feil enn å være løs når den ikke skulle være det, men om det hadde vært ett eller flere rådyr der akkurat der, så er jeg rimelig sikker på at hunden hadde løpt etter.
Jeg vet at man være uheldig, og man klarer ikke gardere seg 100 %, men man må prøve. Jeg ringte hundeieren senere for å si fra, og de hadde fått beskjed fra noen andre om at hunden var på tur, så det gikk bra denne gangen.
Det er jo både båndtvang og hundeloven å ta hensyn til, det er småskummelt med hunder som ikke er redd biler, og løper mot/etter bilene, lett for at det kan gå galt.

Amanda er jo en dame.. men noen ganger med ball

boerboel leker med ball

Men som oftest uten ball

Boerboel

En kommentar om “Silkemyk med egne meninger

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..