Amanda

Blitt lite Amanda her siste tiden, men har vært rolige dager på henne etter hun kom hjem fra ferie. Hun var helt vanlig første kveld og natt hjemme, men morgen nr to etter vi kom hjem, da var hun tydelig «sliten». Vi sto opp som vanlig, ordnet oss på badet og gikk fram til kjøkken og stue. Da er det vanligvis frokost som står for tur, men da jeg hadde ordnet til frokosten til Amanda sto det ikke noen hund på kjøkkenet, når jeg tittet ut i stuen så jeg dette

boerboel flekkvis uten pels

Amanda sov, men hun kom fort når jeg snakket til henne, så sov hun videre etter lufting.

Vi har bare vært oppi skogen her med henne etter vi kom hjem, men da var det så lenge siden hun hadde gått der at alt måtte luktes på, og tisse på.. så det tok sin tid.
Vi valgte å la henne være hjemme i går, siden det uansett var andre hjemme her. Det var bra på en måte og dumt på en annen måte, vi var jo så lenge i skogen, noe vi ikke skulle i utgangspunktet.

Nå har hun vært med oss nesten 24 timer i døgnet hele påsken, men heldigvis ligger det godt i henne dette med å være alene, så nå tenkte jeg ikke engang på det igjen, når vi dro på jobb imorges. Jeg konkluderte med at hun sikkert syntes det var godt.

Nå er nesten alt av snø i hagen borte, så da gjenstår våropprydding ute, puh! Nå har det vært enten for kaldt.. eller for mye vind.. eller ikke passet 😛
Men Amanda koser seg i hagen, spesielt når vi er med å leker litt.

boerboel

boerboel mister pels

Synes det er veldig greit å begynne arbeidsuken på en tirsdag, men var litt godt å begynne på jobb igjen også, lenge siden vi har hatt det så travelt en påske.

En kommentar om “Amanda

  1. Tilbaketråkk: Amanda | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.