Amanda på jakt

Nå er ikke Amanda noen jakthund, men tror hun følte det slik i går morges..
Hun fikk frokost, og så gikk vi ut. Hun gikk den vanlige runden sin her, og når vi kom nedenom huset her så oppdaget jeg at den satt en katt ved hundegården. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne få med meg Amanda rundt huset uten at hun gikk ned til hundegården, eller så katten, men i samme øyeblikk så oppdaget Amanda katten, og skal si det var en katt og en hund som løp fort her.. Katten forsvant bak garasjen med Amanda etter, jeg «fløytet» på Amanda, og hun kom oppover igjen, katten så jeg ikke mer til, men regnet med at den kom seg trygt over gjerdet.
Amanda har hilst på katten tidligere, helt uten problemer, men da satt den rolig, det er en stor forskjell.

Nå er det snart helg, og dette blir en rolig helg, i den sammenheng at vi skal være hjemme.. men tror det blir nok å gjøre hjemme i helgen likevel.
Jeg har fått ryddet og vasket til helgen, så nå er vegg til vegg teppet borte, en stund.

En av bøkene jeg hadde med på påskeferie begynte jeg på nå en kveld, den virker å være veldig bra, såpass at jeg virkelig har lyst til å lese mer. Medusa, av Clive Cussler og paul Kemprecos, for de som «kan» slik.
Det er en stor tykk bok, så om jeg skal lese i mitt vanlige tempo så leser jeg vel litt nå, litt da i ca 2-3 uker, da legger jeg fra meg og leser ikke mer.
Jeg tror dette blir en av de få bøkene jeg kommer til å lese hele av, 400 sider er jo ikke noe..

Amanda jakter forresten på andre ting også, som mat. Hun er utrolig snar om det faller ned noe mat. Imorges når jeg hadde smurt mat, så skulle jeg legge pålegget tilbake i kjøleskapet, bl.a en nyåpnet pakke med haugpølse. Jeg tok en «sving» med pakkene og resultatet ble at en bunke pølseskiver fløy gjennom luften, og ned på gulvet. Jeg har jo dressert Amanda bra.. eller ikke! Slik at sikreste måten i å hindre henne i å spise alle skivene var å være raskere enn henne, så da rakk jeg akkurat å tråkke på de før hun kom der 😆 Det så sikkert fantastisk dumt ut, ikke føltes det bra heller, jeg gikk barføtt.
Det var jo bare å kaste pølsene, bortsett fra en skive som Amanda fikk fordi hun satte seg for å vente, og ikke tok tærne mine.. Det var stygge nære på at hun jafset i seg tærne når hun kom hoppende for å drepe pølseskivene som lå under de.

Forskremt frøken

IMG_0073 (800x511)

En kommentar om “Amanda på jakt

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.