Humør og cache på nullpunktet

Siden vi ikke hadde flere cacher å logge, så dro vi på tur i dag for å finne flere.
Reisemål ble Vestlandet, og vi dro avgårde tidlig. Vi cachet fortløpende et godt stykke, og alt gikk bra. Må innrømmet at Vestlandsveier ikke er min favoritt å være på, finnes mange smale svingete og elendige veier, som de «innfødte» tydeligvis kan hver cm av.

Vi hadde egentlig et mål, men det måtte vi gi opp, vi brukte litt tid på et par cacher, fryktelig lang tid på en, og så måtte vi bare gi oss.

En vi brukte tid på ( GC1Q8KWsende jeg mld om «hjelp» til noen andre, og like før jeg fikk svar så fant jeg den, hadde jo sett på helt feil sted, og plutselig så jeg hintet, der tror jeg at jeg hadde kommet til å gitt opp.

Den cachen GC4BZJ8 vi måtte gi oss på var grunnen til at mitt humør nærmet seg nullpunktet, selvsagt har alle andre funnet den! Vi lette alle steder vi kunne tenke oss, og så også at de andre har lett en del. Vi måtte bare gi oss til slutt, og gikk til neste, som vi heller ikke fant! Må innrømme at der så bare fort etter noen sekunder, så gadd jeg ikke mer, den er helt sikkert borte siden vi ikke fant den.. 😛 Alle andre har funnet den også ser jeg *mumle*.

Kan anbefale GC5PAJFGC4BYRM, og GCXZ6X, for å ikke glemme de to som vi ikke fant!

Når vi snudde for å kjøre hjem igjen så fant vi ut at vi skulle spise litt i Stryn, kan si det slik at det måltidet «toppet» hele humøret, tror ikke jeg kan si noe positivt om det måltidet i det hele tatt, ende med at jeg spiste og lo om hverandre, er man sulten.. Colaen smakte ihvertfall veldig godt 😀

Bildene er fortløpende fra turen, er i forbindelse med cacher alle sammen

DSC_0075 (800x450) DSC_0082 (450x800)

Denne tunnelen var fascinerende, når man sto på utsiden så så man langt innover den, og med alle «vinduene» i den. Bilde fra ett av vinduene lenger nede.
Cachen var forøvrig inne i tunnelen, og vi hadde ikke lommelykt med..DSC_0087 (450x800)

En mann inne i tunnelen..DSC_0090 (800x450)

DSC_0091 (800x450)

Jeg hadde tenkt å befri denne, men så kom jeg på at jeg ikke ante konsekvensene av det, så lot den bare væreDSC_0095 (800x436)

Det var ille bratt noen steder

DSC_0097 (450x800)

Botanisk hage på et slik sted, morsomt!DSC_0098 (800x450)

Her så jeg plutselig en mann også, dukket opp bak et tre.. lurer på hva han gjorde der.. 😉

DSC_0103 (601x800)

Vi følger stien videre

DSC_0105 (450x800)

Her ble det ikke noen cache, men humøret mitt fant nullpunktet!DSC_0107 (800x450)

Nå skal jeg bruke kvelden på å logge.

4 kommentarer om “Humør og cache på nullpunktet

 1. Prinsippet om å «Ta en tur til Vestlandet» høres så surrealistisk ut i mine ører, det er jo mange timers kjøring dit! Men så tenker jeg på hvor dere bor, ser for meg kartet, og vet at dere jo bare har et fjell mellom dere og Vestlandet. Så da blir det jo ikke så langt 🙂
  Ting som drar ned humøret er ikke noe moro, uansett hva det er. Så prøv å se på det positive, dere har en haug med funn i dag også, og har dermed på halvannen uke nesten en halv gang flere funn enn dere hadde tidligere. Hurra! 😀

  Liker

  1. Ja tar ikke lange tiden over for oss 🙂
   Dette var fire cacher «på rekke», og det begynte så bra, med to funn, i et litt spesielt terreng, så når vi ikke fant tredje! Men slik vil det alltid være, blir sikkert enklere til flere DNF man får, disse cachene vi ikke fant har jo alle funnet før.. 😛
   Selve dagen med turene og alt var jo veldig bra og morsomt 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..