Å

Vi dro ut til Å i går, på jakt etter en ccahe, og fant den uten videre 😱Jeg klarte å ramle ned, og ble plutselig glad for at det ikke var sommer og fullt av folk på området, nå sto det bare noen tomme busser der og noen få personbiler.
Vi hadde med pappa ut til Å så ble ikke den helt store «fangsten», tror vi fant 6-7 cacher i løpet av turen. Må innrømme at jeg ble litt forbauset over en logg på en av cachene, var noen som ble forstyrret av mugglere, så de tok med cachen ut til Å og la den på plass igjen på tilbaketuren, de var ikke så veldig nærme Å, så den ble borte litt. Hadde vært kjedelig å kommet der den tiden den var borte, og ikke funnet den. Vi har såvidt logget i bilen, men da har vi hatt full kontroll på hvem som har vært i området, og det har ikke tatt mange minutter.

I dag har vi hatt full vinter, det har regnet, sluddet og snødd nesten hele dagen, ikke noe bra cachevær, ble ikke mange cacher. Mange vi hadde tenkt å ta gikk ikke pga snø, var ikke rent lite snø som dekte mange av de heller. Noen steder vi stoppet var vi ikke engang ute av bilen pga nedbør.

Netcom har så elendig dekning der vi har vært og reist at det har blitt lite nettbruk, tv’n har ikke vært slått på heller, jeg har ikke strikket en maske, og ikke lest en bokstav i noen av bøkene jeg tok med.

Har glemt hva mer jeg skulle skrive om også.. Men legger ved noen bilder

image

image

image

image

image

image

image

image

2 kommentarer om “Å

 1. Nordnorsk natur er bare så fantastisk nydelig! De nederste bildene dine gjør at jeg får SÅ lyst til å dra nordover!
  Noen cacher er bedre enn ingen, og på den positive siden gjør snøen at du får flere cacher å ta neste gang du er nordpå om sommeren 🙂

  Liker

  1. Ja det er flott, og litt morsomt å dra vinterstid også, selv om vi plutselig fikk mye vær.
   Jepp, var dy vi snakket om før vi dro også, at en del cacher kom til å være utilgjengelige, men har tatt noen av de også 😂 Tror jeg må ha et oppsummeringsinnlegg når vi er hjemme igjen. Nå får jeg ikke sett gjennom innlegg eller bilder før jeg poster, er i feriemodus.. Så da blir det nok litt så som så, ikke så enkelt med nettbrett og mobil, for å ikke snakke om elendig dekning.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.