Overraskelsebesøk

Tror vi klarte å overaske pappa med påsketuren vår 😀
Jeg var innom Peppes på Leknes og kjøpte et par pizzaer, og mens jeg ventet på de så ringte jeg pappa og spurte om han ville ha besøk. Siden vi var ute å kjørte en tur, så passet det bra å stikke innom sa jeg. Pappa viste jo ikke noe om at vi var på tur nordover, snakket med han i helgen, og sa som m sant var at vi var ute å kjørte..
Han ble nå heldigvis glad for besøket.
Vi skulle egentlig til Å, men nå er det 6 kuldegrader og litt nysnø, så vi får se det litt an.

Vi fant en stor flott oppbrøytet parkeringsplass å ligge på natten før Vestfjorden,  helt perfekt for Amanda, siden det var bare å gå rett ut i skogen om morgenen og få strekt litt på seg.
Vi stopper ofte underveis, Amanda er ikke alltid ute, men har henne ut av buret så hun får gått litt inne, hjelper på det også. Buret er jo også så stort at hun har rikelig med plass.
Det skulle være bra vær over Vestfjorden, og det var det jo også, men fergen begynte å «rulle»før vi var ute av havnen 😨  Etter litt når jeg skulle gå litt så rullet fergen såpass at jeg plutselig holdt i ene veggen.. den kom bare bort til meg. Heldigvis var overfarten bare en time, og vi er jo inntil land hele tiden.

Når vi kom oss på land igjen så cachet vi oss utover (?), ble ikke så mnage cacher, og en av de irriterer meg enda, skulle være en litt vanskelig en, men samtidig spennende, så jeg var spent. Vi hadde slik flaks at de plasserte en stor «container» eller noe akkurat i det området cachen skal være. Vi leitet litt, men ga opp etterhvert. Sende Co mail i går, om containeren kunne ødelegge for å finne cachen , og det skulle den ikke gjøre, så får se om vi får anledning til å prøve på tilbaketur, eller senere en gang.

Vi parkerte Amanda og Micro i en stille gate i Svolvær, og gikk Svolvær opp og ned, hit og dit, merkelig hvor lite Svolvær har blitt. Da jeg var barn var Svolvær stort og spennende.

Vi kjørte litt feil, igjen.. i går, og som jeg sa etter litt: det var et kryss nede der vi kjørte, men jeg syntes denne veien så mest riktig ut..
Hvilken retning de går til kan man ikke regne med at jeg ser på.. Vi holdt på å kjøre oss skikkelig fast også, når vi skulle komme oss derifra, men det gikk da bra.

En annen cache vi skulle finne lå ute på en «øy», men jeg tok på støvlene til Tore og la i vei.. Det var lagt til steiner der også, under og over vann, så man kunne gå på de, men det fristet ikke å gli på våte steiner. Det var ikke lnage biten over heller, men midtveis over kjente jeg ta jeg ble våt, og ropte til Tore: jeg trodde jeg bare kunne gå over! Ja det kunne du, men du ble våt, sa han. Cachen ble forøvrig lett funnet, vi så stedet fra der vi sto parkert.

Vi må jo også innom en og annen kirken når vi er på tur

image

Mange av cachene vi tenkte på lå under snø, mye snø. Er utrolig variert utover her, noen steder er det knapt nok en snøflekk, andre steder meterhøye brøytekanter. Nå visste vi jo før vi dro at det ikke var riktig årstid til å finne cacher på, men dt blir noen. Er mange nye i området vi er på ser jeg, men ikke sikker på om de er vintersikre, det finner vi kanskje ut etterhvert.

3 kommentarer om “Overraskelsebesøk

 1. Og jeg som trodde at han visste at dere kom. Så moro!
  Vasse på denne tiden av året er vel kanskje ikke det som hadde stått øverst på min liste over ting jeg hadde lyst til, men hva gjør man ikke for en cache :p

  Liker

  1. Nei prøvde å holde mest mulig tyst om det, så han ikke skulle få nyss om det.
   Man gjør mye for en cache ja.. har noen episoder på den turen her som kommer til å huskes godt.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.