Værfaste i påsken

Vi kom oss som sagt over Saltfjellet i går, men vi kom oss ikke over Vestfjorden i dag, jeg turte ikke pga vind, så da venter vi på bedre vær. Siden vi fikk så god tid så skulle vi finne cacher, i stri vind og regn, jadda!
Litt dårlig vær stopper ikke en geocacher, så det ble noen cacher. Og selvsagt ble det mye moro av lite når vi driver på med geocaching 😉
Jeg klarte å gå i fotsporene til Tore på vei til en cache, det var litt snø, Tore hadde støvler og jeg joggesko.. jeg ville jo selvsagt ikke bli våt på føttene. Når vi da skulle gå tilbake så løp jeg gjennom snøen.
Noen av cachene var ikke logget siden fjor høst/før jul men vi tok sjansen på at de kunne finnes likevel, og det gjorde de. Vi var litt heldige med at det var søndag, lite folk ute.
Pga været ble det bare mobilbilder, også fra det flotte toalettet vi var inne på, på en Statoil stasjon, i år også.. Kunne liksom ikke dra med meg kamera inn der syntes jeg 🙂

Stedet vi lå på i natt var flott, en kjempeflott rasteplass. Det var flere sittegrupper, det var en stor grillhytte/paviljong med to /tre sittegrupper i, og den «grillpeisen», toalettet var med vanlig vannklosett, og nesten som et helt vanlig bad. Ett minus var alt søplet mange steder, alt mulig bare kastet fra seg.
I morges når Amanda hadde fått luftet seg og vært på do, så tok jeg selvsagt en pose og plukket opp, men da oppdsget jeg at det var absolutt ingen steder å legge fra se posen, jeg gikk hele området rundt, men ingen søppelkasse eller container. Ikke rart det vsr mye søppel ute der. Jeg fikk ordnet posen på en helt grei måte, håper jeg..
Nå skal man helst ikke campere på slike steder, men vi gjør det ofte, og mange med oss. Vi pleier alltid parkere mest mulig ute av veien og slik at man ikke er til sjeanse for andre. Det hjelper jo veldig når andre kommer og parkerer klin inntil toalettene, jeg synes det er frekt og lite hensynsfullt. Og ikke forstår jeg at folk vil stå så inntil slike bygg heller.
Siden vi har det så fritt med fricamping så bør man ta hensyn slik at det ikke blir restriksjoner.

I kveld ble det Taco til middag, og sjelden har den smakt så godt. Skal ikke skryte på meg at jeg har laget så  mye mat på turen , det har noen andre stått for 🙂

image

image

image

image

image

3 kommentarer om “Værfaste i påsken

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.