Påsketur over fjellet

Da har vi startet påskeferien og påsketuren vår. Tore og Amanda plukket opp meg etter jobb i går, og så dro vi.
Vi kjørte noen imer i går for å nå første mål, og det gikk greit. Gammel vane.. så vi var tidlig oppe og på veien før syv i morges. Pga værutsiktene så ble dagen i dag litt mer kjøring enn planlagt, så vi kom oss over Saltfjellet i dag, hadde vi ikke gjort det så hade vi måttet vente til mandag.. Nå skal vi være litt rolige og i feriemodus til mandagen.
Amanda er sitt vanlige jeg i bilen, så vi tar hyppige pauser, og hun spiser, drikker og sover som vanlig ellers.
Vi har ikke funnet (eller lett) etter en eneste cache på turen, enda.. Det blir nok noen, men været begrenser det litt.

Fant så fint et sted å lufte Amanda på en gang i dag, var en del snø der, og så var det kommet nysnø, ble litt løping, snøballkasting, og Amanda fikk strekt bra på seg, noe som er greit med tanke på timene i bilen.

I går morges oppdaget jeg plutselig at Kaos var på Gardermoen, store overskrifter 😮 jeg som trodde PH kjørte han hjem, jeg måtte bare sende han en mld, om han var klar over hva Kaos drev på med, makan til hund, da er dt mye greiere å ha en hund man har litt mer kontroll over, som ikke farter hit og dit og lager avisoverskrifter rett som det er.
Tror Kaos koser seg i påsken, han har begynt som okkupant også.. Skal se om jeg får lagt ved bilde som viser det i slutten av innlegget. Om jeg ikke husker feil så fikk jeg litt problemer med å skrive mer på innleggene etter jeg hadde satt inn bilde, så da kommer bildene på slutten. Skal se om jeg finnet ut av det litt senere, kom selvsagt på det nå.

Vi var på vekta i går, gikk heldigvis bra denne gangen også, selv om jeg lempet inn i Micro dt jeg klarte før vi dro. Jeg pakket siste tingene ved femtiden i går morges, og mye av det havnet i vesken min, kan trygt si at vesken fikk overvekt, og ikke har jeg funnet ut ha jeg har i den enda heller.

Møtte på så koselig en person på en Statoil stasjon ved Saltfjellet, han spurte om jeg var fra Lom, dt var jo nesten 😉 Han kjente folk i Lom, så kjente igjen dialekten. Nå var det ikke pga dette han var koselig da, men er noe med riktig person på riktig plass, tror ikke han her får så mange klager på servicen.

Jeg ser nå at jeg skulle prøvd litt mer på dette med innlegg, minnekort (fra kamera) og overføring litt mer før jeg dro på ferie.. men lærer vel litt etthvert.

image

image

image

image

Men nå fikk jeg plutselig til å skrive mer.. pussig det der. Husker ikke hva mer det var å skrive om, vi slo oss til ro ved fem tiden i ettermiddag, stekt ytrefilet, pommes-frites og salat til, litt bedre å lage mat denne årstiden enn sommer med pluss tredve ute.

3 kommentarer om “Påsketur over fjellet

    1. Ja nå er vi over fjellet kommet, ble meldt så dårlig vær der i morgen, og da fristet det ikke over med Micro. Frister heller ikke med Vestfjorden i morgen, så blir sikkert noen cacher 😀

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.