På nett, bekymringer, og noe nytt

..igjen. Har hatt litt trøbbel med nette siste tiden fra dårlig nett til ikke noe nett. Nå har vi nytt modem, igjen.. Så får håpe det holder en stund igjen.

Fikk en forferdelig start på uken, det var et forferdelig vær flere steder i helgen, og der det var som verst, der bor far min, en eldre mann.
Etter at nabo, hjemmetjeneste og politi hadde vært i sving om mandagskvelden og natten.. så var alt i orden. Men det er vanskelig å bo så langt fra i slike situasjoner.
Jeg er så glad for at det finnes naboer som bryr seg, og ikke minst gjør noe når det er mistanke om noe galt. Mange er redd for å «blande seg», og hverken sier eller gjør noe, men det kan være en ene gangen man tør å bry seg som kan gjøre en forskjell, både med tanke på barn, unge, og eldre.

Vi har fremdeles mildvær her, en del av snøen har forsvunnet, men vi har mer enn nok å ta av, har nok snø for resten av vinteren. Hva skjedde med bygda med minst nedbør?

Med dårlig nett har det blitt mer strikking, det går jo unna.. 😛

strikking

Så en oversikt over matnyheter 2015, jeg så ikke noe som var slik «må smake», ikke ved første blikk. Men kommer vel noen andre matvarer også, enn bare de.
Og så blir jo en del matvarer borte.. men det sier de ikke så mye om. Hadde jo vært greit å visst om det, slik at man kunne hamstret litt, for av en eller annen grunn forsvinner ofte noe jeg liker.

Amanda har ikke så mange bekymringer..

boerboel

5 kommentarer om “På nett, bekymringer, og noe nytt

 1. Så godt at alt er bra med pappaen din! Skjønner godt at det er frustrerende å bo så langt borte fra hverandre når det er sånt vær eller andre ting.

  Jeg startet på en ny vrangbord i dag, det forrige forsøket med mønster med lange fargeskift ble ikke vellykket og ble derfor rekket opp. Nå gidder jeg ikke mer av det mønsteret, og fortsetter med noe jeg kan 😉

  Liker

  1. Det blir jo ikke bedre med tiden heller.. men er nå engang slik det er 🙂

   Det var dumt du ikke fikk det til slik at du ble fornøyd, men boen ganger er det greit å rekke opp igjen også. Heller det enn å kaste det i ovnen.. den gangen min strikking havnet i ovnen var det helt umulig å rekke opp, var slik angora lignende, det vaset seg bare sammen og ble fryktelig frustrerense 😛 Nå fikk jeg dratt ene enden av strikkepinnen ut av genseren, og noen få masker raknet nedover noen omganger.. typisk! Det skal få ligge til i morgen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.