Synd i meg

Det er ikke ofte, men noen ganger synes jeg faktisk synd i meg selv, og nå når alt gikk så bra.. Nå skal jeg ikke overdramatisere så mye (bare litt), men var hos tannlegen i dag.. Jeg hadde årlig kontroll for en tid siden, og fikk ny time for å «ordne» en tann (mistet deler av en fylling), det gikk jo helt greit. Så var det noe med en tann til, men der kjente jeg ikke noe, og hadde heller ikke merket noe annet, så jeg tenkte jeg kunne vente en (god) stund med timen, men det syntes ikke tannlegen, men det uroet ikke meg.. og fikk time nokså raskt.
Timen var i dag, og jeg gikk med friskt mot.. grudde meg ikke i det hele tatt, nå hadde jeg vært der to ganger på kort tid, og da er skrekken borte.
Det viste seg at det hullet som var i den tannen var litt dyp, om det var stort hull eller ikke vet jeg ikke, fikk ikke med meg noe om det, men kjente at det var nært nerven. Kan faktisk ikke huske at jeg har kjent noe slike ilende smerter hos tannlegen på mange år, veldig mange år. Tannlegen sa at det var et dypt hull, og var ikke sikker på hvordan det gikk, jeg kunne risikere å måtte rotfylle den, da var det nesten så jeg forsvant ned i stolen gitt. Jeg ble nok en smule blek, og det er jeg ennå. Nå kan det jo gå bra.. men jeg er litt i tvil om akkurat det, siden det har gått så bra alt det andre. Nå er vel ikke rotfylling verdens undergang, har faktisk gjort det før, for slik ca 20 år siden, men det eneste jeg huser var at jeg måtte til tannlegen mange ganger etter hverandre før jeg ble ferdig. Slik sett er jeg «heldig» nå, jobber like ved tannlegekontoret, ser rett inn til de fra der jeg jobber, tar meg 30 sekunder å gå dit (om jeg går raskt)
Og det var visst ikke tvil om jeg kom til å kjenne det eller ikke heller, om det ble til at jeg måtte rotfylle, så da kommer jeg til å gå å vente…

Nå er huset ryddet, ihvertfall slik noenlunde, det samme gjelder vask.. Så nå er jeg snart klar for helg. Ser ut til å bli litt  bedre vær enn forrige helg, så da er det duket for tur.

Amanda har begynt å røyte, ikke mye, enda.. Regner med at det tar seg opp, men om det er pga årstiden, eller «valpene» som gjør det er jeg ikke sikker på. Hun har knapt nok røytet siden før jul en gang, så det har vært veldig godt, og lettvint.
Hun benytter nå enhver anledning til litt kos, uansett røyting

boerboel

3 kommentarer om “Synd i meg

 1. Tilbaketråkk: Synd i meg | Blopp.no
  1. Takk 🙂 Nja, jeg har en veldig grei tannlege, men skjønner hva du mener 😉

   Når man er så innbilt som Amanda.. Tror valpene skal komme neste uke.. og hittil ser det bra ut, denne gangen også. Er veldig spent på hvordan det går, går det like bra denne gangen som forrige gangen, så vurderer jeg faktisk å la være å bruke de kapslene neste gang, bare for å se.
   Jeg husker fremdeles hvor ille det var, så frister lite å ha det om igjen, men samtidig hadde det vært greit å sett hvordan det er uten kapsler, om det går greit nå.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.