Snø, tørrfisk og gulrøtter

Stille og rolig start på uken, og mildvær. Bilder fra i går kveld, etter noe av snøen hadde sunket sammen..

boerboel winter snow boerboel winter snow

Hadde bakt potet til middag i dag, men hadde valgt feil potetsort, så det ble ikke så godt. Resten av uken bør jeg finne på noe man bruker gulrøtter til, siden jeg har noen.. Kjøpte inn et par poser siden Amanda skulle få tørrfisk i helgen.
Ga Amanda tørrfisken lørdagsmorgen, og det ble ingen reaksjon hos henne, alt normalt. Nå er det mange biter oppi den posen, så tør fremdeles ikke gi noen av de biter om kveldene, får se til helgen om Kaos får prøve en bit igjen.. Greit å ha litt gulrøtter liggende, kan jo være at Amanda har vært heldig med biten hun fikk, det vil vise seg etterhvert.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: