Rare lyder

Denne dagen har gått veldig fort, utrolig siden jeg ikke har gjort noe.. Når jeg trodde klokken var rundt tolv, var den nesten tre, og Amanda begynte å bli sulten igjen.. Hun får mat to ganger om dagen, men tviler på at hun blir skikkelig mett noen gang. Jeg synes uansett at det er bedre med to måltider, enn ett stort.

Har sittet å sett på utstyr til Micro i helgen, noe fjerner vi, og noe skal vi legge til… Man får jo kjøpt «alt», så gjelder å se litt på hva man har bruk for. Solstoler og grill er slik som kommer under må ha.
Fant en virkelig smart grill for en tid siden, Cobb heter den. Så da får vi se.. den finnes både med briketter og gass… Vi er «heldige» med nyttelasten i bilen vår, ser det selges helt nye store bobiler med nyttelast på under 400 kg, biler som er registrert for 4 personer eller flere.
Selvsagt kan man klare seg med det, men skal jeg på ferie/tur så gidder jeg ikke regne på hver eneste kilo. Jeg vil kunne kjøpe med «hva jeg vil» uten å tenke på vekt.
Jeg vil også ha med vann og kunne bruke vannet når jeg er på tur, det er jo noe av «vitsen» med bobil. Ikke lenge siden jeg så en helt ny bobil med nyttelast på -27 kg…
En ting er de som gir f, de får ta problemet når det kommer, en annen ting er de som kjøper for første gang og kanskje ikke tenker over det, eller vet om det.
Gleder meg ihvertfall til vi skal ut på tur, igjen 😛

Ble ikke noen tur på oss i dag, men hadde en liten lekestund i hagen, Amanda er jo så lett på foten at snøen bærer henne..

boerboel på snøen

Veldig greit å ha noe å leke med ute

boerboel

Amanda har vært litt forbauset i dag, plutselig har hun stoppet opp og sett ut som et spørsmålstegn. Det har kommet noen merkelige lyder bak henne, skummelt. Det var slik tidligere i kveld når hun lå i sofaen her også, plutselig hørte jeg bare en lyd.. og Amanda så helt lamslått ut. Stakkars lita, jeg må få sjekket dette om det ikke går over, det kan da ikke være bra at det kommer rare lyder ut bak en hund. De andre i huset påstår at det lukter ille, men det får da være måte på hva man skal beskylde henne for! Er vel ikke lenge før noen er så frekk at de sier hun fiser, noe hun selvsagt ikke gjør, det er jo Amanda det er snakk om, hmrf!

En kommentar om “Rare lyder

  1. Tilbaketråkk: Rare lyder | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.